Minecraft için RTX shader ve textures önerisi

Arif2315

Hectopat
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS Prime B650-PLUS WiFi
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Ekran Kartı: INNO3D GeForce RTX 3060 12GB
RAM: Corsair Vengeance 32GB (2x16) DDR5 6400MT/s
Selam, Java sürümü ücretsiz RTX destekli shader ve texture pack önerisi arıyorum. Seus shader kullanıyorum ama bir türlü texture pack bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, Java sürümü ücretsiz RTX destekli shader ve texture pack önerisi arıyorum. Seus shader kullanıyorum ama bir türlü texture pack bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Paket önerisi için değil, RTX kısmı için bir şey söyleyeyim. Java sürümü için RTX desteği yok. RTX adında geçen paketler var ama onlar da normal shader paketleri oluyor. O yüzden internette ararken de özellikle RTX diye aramanızı önermem. Gözünüze güzel görünen herhangi bir shader paketi arayın. RTX özelliklerini kullanması için ekran kartının API'larını kullanması lazım, bu da Java sürümünde yok. Sadece Bedrock'ta var.

Paket önerisi için değil, RTX kısmı için bir şey söyleyeyim. Java sürümü için RTX desteği yok. RTX adında geçen paketler var ama onlar da normal shader paketleri oluyor. O yüzden internette ararken de özellikle RTX diye aramanızı önermem. Gözünüze güzel görünen herhangi bir shader paketi arayın. RTX özelliklerini kullanması için ekran kartının API'larını kullanması lazım, bu da Java sürümünde yok. Sadece Bedrock'ta var.
RXT destekli shaderlar sadece Bedrock'ta var diye biliyorum
Rtx desteginin olmadığını biliyorum zaten boyle bişeyden bahsediyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı