Minecraft için server nasıl kurulur?

merterden19

Megapat
Daha fazla  
Sunucu aldım ancak içerisine nasıl kurulum yapacağım? İnternetten baktım ama hepsi kendi bilgisayarına kurmuş. Ben sunucuyu zaten aldım ama kurulum yapmasını bilmiyorum. Bununla alakalı bir rehber gösterebilecek var mı? Survival olarak kuracağım arkadaşlarla takılmalık yani.

Sunucu aldım ancak içerisine nasıl kurulum yapacağım? İnternetten baktım ama hepsi kendi bilgisayarına kurmuş. Ben sunucuyu zaten aldım ama kurulum yapmasını bilmiyorum. Bununla alakalı bir rehber gösterebilecek var mı? Survival olarak kuracağım arkadaşlarla takılmalık yani.
Nereden aldınız? Sunucuyu hiç başlatmadıysanız önce bir başlatın sunucu duracak. Sonrasında dosyalara girip "eula.txt" adlı dosyaya girin ve "false" yazan kısmı "true" ile değiştirip sunucuyu tekrar başlatın. Biraz bekledikten sonra sunucunuz açılacaktır. Fakat premiumunuz yok ise sunucuya giriş yapamazsınız onun içinse sunucuyu kapatıp dosyalara girip server properties dosyasını açıp "online_mode = true" yu "online_mode = false" yapın. (true muydu false mıydı hatırlamıyorum fakat tam tersini yapın ve artık sunucunuza arkadaşlarınız ile girebilirsiniz.)

Aternos üzerinden kolay ve ücretsiz bir şekilde de oynayabilirsiniz.
Her açılışta iki saat beklemek ve sunucuya tam erişimin olmaması iyi bir şey değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı