Minecraft icin server onerisi

Huseyn_1974

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
bilgisayar : DELL INSPIRON N-5110 RAM:8GB ISTEMCI:Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz EKRAN KARTI: NIVIDEA GEFORCE GT 525M 1GB
Selam arkadaşlar, ben MC'da Aternos'u kullanıyorum cogu zaman fakat son zamanlarda istedigim modlari bulamiyorum. Baska bir server onerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Aternos'ta sol taraftaki menüden Dosyalar'a basın, ardından çıkan klasörlerden mods'a girin. Buraya bilgisayarınızdaki dosyalardan modları atarak Aternos'ta aratınca çıkmayan modları ekleyebilirsiniz.
Ayrıca Aternos dışındaki ücretsiz sunucuları pek tavsiye etmiyorum, Aternos'tan daha fazla Ram ve hafıza veren sunucu sağlayıcılar var ancak çoğu birkaç yılın ardından kapanıyor. Hamachi ile sunucu açmayı veya e4mc modunu kullanmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca eğer Minecraft'ınız orijinal ise çok oyunculu oynamaya yarayan başka bir mod daha vardı fakat adını hatırlamıyorum araştırarak bulabilirsiniz.

Selam arkadaşlar, ben MC'da Aternos'u kullanıyorum cogu zaman fakat son zamanlarda istedigim modlari bulamiyorum. Baska bir server onerisi olan var mı?

Ücretsiz olarak Aternos'tan daha iyi server veren site yok. Minecraft orijinal ise Essential kullanabilirsiniz.

Hocam Aternos'ta sol taraftaki menüden Dosyalar'a basın, ardından çıkan klasörlerden Mods'a girin. Buraya bilgisayarınızdaki dosyalardan modları atarak Aternos'ta aratınca çıkmayan modları ekleyebilirsiniz.
Ayrıca Aternos dışındaki ücretsiz sunucuları pek tavsiye etmiyorum, Aternos'tan daha fazla RAM ve hafıza veren sunucu sağlayıcılar var ancak çoğu birkaç yılın ardından kapanıyor. Hamachi ile sunucu açmayı veya e4MC modunu kullanmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca eğer Minecraft'ınız orijinal ise çok oyunculu oynamaya yarayan başka bir mod daha vardı fakat adını hatırlamıyorum araştırarak bulabilirsiniz.

Eyvallah kardesim bende mod klasorune mod atmayi dusunuyordum fakat chat GPT'den duyduguma gore olmuyormus guya.

Hocam Aternos'ta sol taraftaki menüden Dosyalar'a basın, ardından çıkan klasörlerden Mods'a girin. Buraya bilgisayarınızdaki dosyalardan modları atarak Aternos'ta aratınca çıkmayan modları ekleyebilirsiniz.
Ayrıca Aternos dışındaki ücretsiz sunucuları pek tavsiye etmiyorum, Aternos'tan daha fazla RAM ve hafıza veren sunucu sağlayıcılar var ancak çoğu birkaç yılın ardından kapanıyor. Hamachi ile sunucu açmayı veya e4MC modunu kullanmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca eğer Minecraft'ınız orijinal ise çok oyunculu oynamaya yarayan başka bir mod daha vardı fakat adını hatırlamıyorum araştırarak bulabilirsiniz.

Hocam modu mod klasorune yuklemek isterken buraya dosya yukleyemezsin diyor.

Son düzenleme:
Eyvallah kardesim bende mod klasorune mod atmayi dusunuyordum fakat chat GPT'den duyduguma gore olmuyormus guya.

Hocam modu mod klasorune yuklemek isterken buraya dosya yukleyemezsin diyor.

Hocam sürükleyerek mod atma Aternos'un ücretli versiyonunda (Exaroton) oluyormuş kusura bakmayın, eğer kuramadığınız modlar sizin için çok önemliyse Hamachi kullanabilirsiniz veya birkaç yıl sonra sunucu sağlayıcının kapanacak olması sorun çıkarmayacaksa FalixNodes kullanabilirsiniz onda ücretsiz şekilde cihazınızdan mod yükleme var ama ben denediğimde sunucu çalışmamıştı biraz sorunlu bir site.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı