emrel1 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #1 Oyunu oynama isteğimi arttıracak bir shader arıyorum, gerçekçi olsun ama abartı değil.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2025 #2 emrel1 dedi: Oyunu oynama isteğimi arttıracak bir shader arıyorum, gerçekçi olsun ama abartı değil. Genişletmek için tıkla... Java mı Bedrock mı?
emrel1 dedi: Oyunu oynama isteğimi arttıracak bir shader arıyorum, gerçekçi olsun ama abartı değil. Genişletmek için tıkla... Java mı Bedrock mı?
matematiğingüleryüzü Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 10 Mayıs 2025 #3 emrel1 dedi: Oyunu oynama isteğimi arttıracak bir shader arıyorum, gerçekçi olsun ama abartı değil. Genişletmek için tıkla... Complementary Reimagined
emrel1 dedi: Oyunu oynama isteğimi arttıracak bir shader arıyorum, gerçekçi olsun ama abartı değil. Genişletmek için tıkla... Complementary Reimagined
emrel1 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #4 egemebb dedi: Java mı Bedrock mı? Genişletmek için tıkla... Java. matematiğingüleryüzü dedi: Complementary reimagined Genişletmek için tıkla... Hangi siteden indirmem daha iyi olur Minecraft ile ilgili şeyler indirken biraz korkuyorum
egemebb dedi: Java mı Bedrock mı? Genişletmek için tıkla... Java. matematiğingüleryüzü dedi: Complementary reimagined Genişletmek için tıkla... Hangi siteden indirmem daha iyi olur Minecraft ile ilgili şeyler indirken biraz korkuyorum
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.778 Makaleler 1 Çözümler 106 Yer İstanbul 10 Mayıs 2025 #5 emrel1 dedi: Java. Hangi siteden indirmem daha iyi olur Minecraft ile ilgili şeyler indirken biraz korkuyorum Genişletmek için tıkla... Complementary Shaders - Unbound Transforming the visuals of Minecraft with exceptional quality, detail, and performance. 64.3M Downloads | Shaders www.curseforge.com Bu shaderi kullanmak isteyince asla bırakamazsın.
emrel1 dedi: Java. Hangi siteden indirmem daha iyi olur Minecraft ile ilgili şeyler indirken biraz korkuyorum Genişletmek için tıkla... Complementary Shaders - Unbound Transforming the visuals of Minecraft with exceptional quality, detail, and performance. 64.3M Downloads | Shaders www.curseforge.com Bu shaderi kullanmak isteyince asla bırakamazsın.