Minecraft için sürüm önerisi

561920

Centipat
Merhaba, cihazıma Minecraft indirdim. Bazı ayarlar hakkında sizin yardımınızı alacağım. Oyunu oynarken oyun akıcı olacak şekilde, Online serverlarda bütün özellikleri kapsayacak şekilde, bir servera girince kaynak yüzünden sorun yaratmayacak önerdiğiniz en son Minecraft sürümü nedir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • 1.19
  • 1.17
  • 1.16.5
  • 1.12.2
  • 1.9
  • 1.7.2
Bu listede bulunan ve sisteminizin kaldırdığı en yüksek sürümü oynayabilirsiniz. Bu arada OptiFine kurmayı unutmayın, FPS ciddi şekilde artıyor.

• 1.19
  • 1.17
  • 1.16.5
  • 1.12.2
  • 1.9
  • 1.7.2
Bu listede bulunan ve sisteminizin kaldırdığı en yüksek sürümü oynayabilirsiniz. Bu arada OptiFine kurmayı unutmayın, FPS ciddi şekilde artıyor.

1.19 kullandım neredeyse 3 GB RAM kullanıyor, 1.8.9 kurdum 1.5 falan kullanıyor.
Amacım yüksek FPS değil. Oyun için en ideal sürüm hangisi onu istiyorum. Gereksiz özelliklerin olmadığı.

1.19 kullandım neredeyse 3 GB RAM kullanıyor, 1.8.9 kurdum 1.5 falan kullanıyor.
Amacım yüksek FPS değil. Oyun için en ideal sürüm hangisi onu istiyorum. Gereksiz özelliklerin olmadığı.
Hocam bu size bağlı bir şey. Zira kime göre neye göre özellikleri "gereksiz" olarak nitelendirelim değil mi?

1.8.9 yükledim de 16.5 sıkıntı çıkarmaz mı? Online server olsun.

Genel olarak 1.8.9 serverler için tercih edilen bir sürümdür ama 1.16.5 de bazı serverler tarafından kullanılır. 1.16 veya 1.16.5 gereksiz özelliklerin fazla olmadığı bazı güncellemelerin olduğu yüksek sürümdür. 1.16.5 kullanabilirsin ama 1.8.9 serverlere girmek istiyorsan 1.8.9 kullan.
Zaten Client'te değiştirebiliyorsun sürümü hangi servere gireceksen ona göre değiştirirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…