Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 4 Mayıs 2022 #1 Merhabalar, hosting firması değiştireceğim. VDS satın alacağım. İyi ve güvenli bir firma biliyor musunuz? Fiyatı makul olursa çok iyi olur.
Merhabalar, hosting firması değiştireceğim. VDS satın alacağım. İyi ve güvenli bir firma biliyor musunuz? Fiyatı makul olursa çok iyi olur.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 4 Mayıs 2022 #2 Kayizer önerebilirim, zamanında satın almıştım botum pingsiz lagsız iyi çalışıyordu. Fakat şimdi nasıldır orasını bilemem.
Kayizer önerebilirim, zamanında satın almıştım botum pingsiz lagsız iyi çalışıyordu. Fakat şimdi nasıldır orasını bilemem.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 4 Mayıs 2022 #3 The 5008 dedi: Kayizer önerebilirim, zamanında satın almıştım botum pingsiz lagsız iyi çalışıyordu. Fakat şimdi nasıldır orasını bilemem. Genişletmek için tıkla... Kayizer'e hiç sıcak bakmıyorlar hocam.
The 5008 dedi: Kayizer önerebilirim, zamanında satın almıştım botum pingsiz lagsız iyi çalışıyordu. Fakat şimdi nasıldır orasını bilemem. Genişletmek için tıkla... Kayizer'e hiç sıcak bakmıyorlar hocam.
Darkware61 Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 212 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #4 Oculeth tps 20 den aşağıya inmiyor öneririm
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 4 Mayıs 2022 #5 Darkware61 dedi: Oculeth tps 20 den aşağıya inmiyor öneririm Genişletmek için tıkla... Bende daha yeni gördüm. Bir araştıracağım. VDS satmıyorlar sanırım.
Darkware61 dedi: Oculeth tps 20 den aşağıya inmiyor öneririm Genişletmek için tıkla... Bende daha yeni gördüm. Bir araştıracağım. VDS satmıyorlar sanırım.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 4 Mayıs 2022 #6 Goveri, Oculeth, Saga. Hem uygun hem kaliteliler.
Darkware61 Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 212 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #7 Eren AK dedi: Bende daha yeni gördüm. Bir araştıracağım. VDS satmıyorlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Oculeth - Türkiye'nin En Büyük Oyun Sunucu Sağlayıcısı. sitesi bu
Eren AK dedi: Bende daha yeni gördüm. Bir araştıracağım. VDS satmıyorlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Oculeth - Türkiye'nin En Büyük Oyun Sunucu Sağlayıcısı. sitesi bu
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 4 Mayıs 2022 #8 Jukac dedi: Goveri, Oculeth, Saga. Hem uygun hem kaliteliler. Genişletmek için tıkla... Darkware61 dedi: Oculeth - Türkiye'nin En Büyük Oyun Sunucu Sağlayıcısı. sitesi bu Genişletmek için tıkla... Oculeth'te VDS yok sanırım. Doğru mudur? @Jukac Goveri ile konuştum, güzel bir firma. Güzelde bir fiyata aldım. Hadi bakalım. Son düzenleme: 4 Mayıs 2022
Jukac dedi: Goveri, Oculeth, Saga. Hem uygun hem kaliteliler. Genişletmek için tıkla... Darkware61 dedi: Oculeth - Türkiye'nin En Büyük Oyun Sunucu Sağlayıcısı. sitesi bu Genişletmek için tıkla... Oculeth'te VDS yok sanırım. Doğru mudur? @Jukac Goveri ile konuştum, güzel bir firma. Güzelde bir fiyata aldım. Hadi bakalım.
Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 4 Mayıs 2022 #9 https://blogs.oracle.com/developers/post/how-to-set-up-and-run-a-really-powerful-free-minecraft-server-in-the-cloud Doğrulama için kredi kartı istiyormuş. Para çekerse, server kapanırsa, borç çıkarsa vs. özetle hiçbir durumda sorumluluk kabul etmem, denemedim.
https://blogs.oracle.com/developers/post/how-to-set-up-and-run-a-really-powerful-free-minecraft-server-in-the-cloud Doğrulama için kredi kartı istiyormuş. Para çekerse, server kapanırsa, borç çıkarsa vs. özetle hiçbir durumda sorumluluk kabul etmem, denemedim.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 5 Mayıs 2022 #10 Goveri iyidir. Biz de kullanıyoruz.