Bedirhan TUnc Decapat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #1 Minecraft Windows 10 Edition'da AFK farmı yapacağım ama nasıl AFK bırakabileceğimi bilmiyorum.
BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 3 Ocak 2022 #2 Bedirhan TUnc dedi: Minecraft Windows 10 Edition'da AFK farmı yapacağım ama nasıl AFK bırakabileceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani bilgisayarı açık bırakın bu kadar değil mi.
Bedirhan TUnc dedi: Minecraft Windows 10 Edition'da AFK farmı yapacağım ama nasıl AFK bırakabileceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani bilgisayarı açık bırakın bu kadar değil mi.
C Cosmoss_0 Femtopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #3 BayDonut dedi: Nasıl yani bilgisayarı açık bırakın bu kadar değil mi. Genişletmek için tıkla... aga adam arkada takılabileceği şekilde soruyor javadaki f3 p yi diyor
BayDonut dedi: Nasıl yani bilgisayarı açık bırakın bu kadar değil mi. Genişletmek için tıkla... aga adam arkada takılabileceği şekilde soruyor javadaki f3 p yi diyor