Minecraft için yapı önerisi

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar evi yaptım ahırı yaptım köylü ticaret merkezi yaptım tarla yaptım maden yeri yaptım oyunu daha bitirmedim köylülerle dümenden ticaret yapıyorum. Mob ve şeker kamışı farmı falan da var. Benim daha bu dünyaya ne eklemem lazım? Sıkılmaya başladım çünkü bazen boş boş dolanıyorum. Örneklerinizi benzer görsellerle desteklerseniz çok sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu seni bir süre oyalar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu seni bir süre oyalar.

Sağ ol hocam da bunlar basite kaçmış sanki biraz :)

Ben ara sıra oyunda okyanuslara gemiler ekliyorum endte de kendi kalemi yapıyorum tavsiye olarak mod paketleri kurup oynaman.

Ben ara sıra oyunda okyanuslara gemiler ekliyorum endte de kendi kalemi yapıyorum tavsiye olarak mod paketleri kurup oynaman.

Hocam modlar yüklü olduğu için okyanuslarda otomatik olarak oluşmuş olan gemiler falan var zaten. Köyler falan da gelişmiş yeniden tasarlanmış köyler. O yüzden modlu oynuyorum fakat aklıma yapacak bir şey gelmiyor oyunda. Adam gibi ilerlemeden de yeni dünyaya başlamak istemiyorum.

Sağ ol hocam da bunlar basite kaçmış sanki biraz :)
Daha temelleri de var da Minecraft'ın tırt olduğu döneme denk geldin, o yüzden eskilere bakman lazım. Örnek:

Daha temelleri de var da Minecraft'ın tırt olduğu döneme denk geldin, o yüzden eskilere bakman lazım. Örnek:

Bunları düşünüp tasarlayıp çalıştırabilen adamların gerçek hayatlarında mühendis olduklarını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı