Merhaba, ben Minecraft'ta bir map oynarken atıyorum yavaşlık bilmem ne falan yazıyor. Üstünde ve onu atınca hiç kıpırdayamıyor o iksiri attığınız kişi onu nasıl yapacağım ben de?
Not: Yalnız sürüm 1.19.4
Merhaba, ben Minecraft'ta bir map oynarken atıyorum yavaşlık bilmem ne falan yazıyor. Üstünde ve onu atınca hiç kıpırdayamıyor o iksiri attığınız kişi onu nasıl yapacağım ben de?
O kişiye etki verebilirsiniz örneğin.
/Effect give oyuncu Minecraft: Slowness süre 99.
O kişiye etki verebilirsiniz örneğin.
/Effect give oyuncu Minecraft: Slowness süre 255.
Süre kısmına istediğiniz süreyi yazacaksınız, hiç hareket etmemesi içinde verilebilecek en yüksek etki değeri olan 255'i yazacaksınız. Sürenin hiç bitmemesini istiyorsan infinite yazacaksın.
Değiştirmeniz gereken tek şey iksire yavaşlık ekleyip yapabileceğiniz en üst etkiye (örneğin effect komutunda 255) çıkarmak.
Ama iksir ile gerek.
Çok teşekkürler.
Öyle bir iksir olduğunu sanmıyorum sadece yavaşlatan iksirler var hiç kıpırdatmayan yok.
Bu hocamın dediği gibi anca olur ama o da hileye girer.
evet doğru bildinizÇözüm olarak işaretlerseniz sevinirim yok ise videoyu attığım konuyu rapor deyip çözümü seçip raporlayın.
Evet hileye girer fakat zaten map oynuyorum diyor parkur veya story puzzle gibi olanlarda zaten komut blokları vb kullanılıyor yani buradan şuna varıyoruz: Arkadaş ya kendi mapini yapıyor, ya da arkadaşını girdikleri haritada trollemek istiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.