Minecraft ile kimya öğrenmek için mod önerisi

SessizBeyit

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, kimyayla ilgili şeyler beni genelde heyecanlandırır. Lise başladığından beri kimyayı severim. Ayrıca kendimi bu alanda geliştirmek de mesleki açıdan bir seçenek benim için. Şu aşamada lisedeyken kimya adına çok bir şey yapamayacağım için, belki Minecraft'ın kimya modları hem vakit geçirmeme hem de bir şeyler kapmama olanak sağlar diye düşündüm ama hiçbir bilgim yok bu modlarla alakalı. Kolaydan zora modları söylerseniz ya da ilgili videolar önerirseniz çok memnun olurum. (Veya direkt şu aşamada kimya alanında kendime neler katabileceğim ile ilgili tavsiyelerde bulunursanız.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim bildiğim Minecraft education diye bir sürüm var böyle elemtler falan var minecraftın resmi sürümü onu bir araştırabilirsiniz belki işinize yarayabilir.

Hocam Bedrock Edition üzerinde Education Edition diye bir özellik var, bu özellikte elementler var ve bazı bileşikleri üretebiliyorsunuz. Zamanında ilkokuldayken çok oynardım ve liseye bile katkısı oldu. Daha kapsamlı olsa daha güzel olurdu ama yine de kesinlikle öneririm.

Cevaplarınız için teşekkürler.

Hocam Bedrock Edition üzerinde education Edition diye bir özellik var, bu özellikte elementler var ve bazı bileşikleri üretebiliyorsunuz. Zamanında ilkokuldayken çok oynardım ve liseye bile katkısı oldu. Daha kapsamlı olsa daha güzel olurdu ama yine de kesinlikle öneririm.

Java sürümüne de çalışır diye umuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı