EmektHar Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 54 30 Mart 2025 #1 Dostlar merhaba. Minecraft'da 1.21.1 sürümünde Fabric versiyonunda oynuyorum. Bazen bazı modlar hata veriyor. Oyunu başlatıyorum ve başlarken bu şekilde çöküyor yardımcı olabilecek var mı? Dosya Ekleri Adsız.png 243,4 KB · Görüntüleme: 61
Dostlar merhaba. Minecraft'da 1.21.1 sürümünde Fabric versiyonunda oynuyorum. Bazen bazı modlar hata veriyor. Oyunu başlatıyorum ve başlarken bu şekilde çöküyor yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm A A ahmethts16 30 Mart 2025 Kotlin ve libipn indirmen gerekiyor bu modların çalışması için modrinth.comdan sürümü seçip Fabric versiyonunu yükleyebilirsin.
Kotlin ve libipn indirmen gerekiyor bu modların çalışması için modrinth.comdan sürümü seçip Fabric versiyonunu yükleyebilirsin.
A ahmethts16 Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 371 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #2 Kotlin ve libipn indirmen gerekiyor bu modların çalışması için modrinth.comdan sürümü seçip Fabric versiyonunu yükleyebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Kotlin ve libipn indirmen gerekiyor bu modların çalışması için modrinth.comdan sürümü seçip Fabric versiyonunu yükleyebilirsin.
KS KS EmektHar Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 54 30 Mart 2025 #3 ahmethts16 dedi: Kotlin ve libipn indirmen gerekiyor bu modların çalışması için modrinth.comdan sürümü seçip Fabric versiyonunu yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ahmethts16 dedi: Kotlin ve libipn indirmen gerekiyor bu modların çalışması için modrinth.comdan sürümü seçip Fabric versiyonunu yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
A ahmethts16 Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 371 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #4 Rica ederim. Artı 0 Eksi
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.809 Çözümler 25 30 Mart 2025 #5 EmektHar dedi: Dostlar merhaba. Minecraft'da 1.21.1 sürümünde Fabric versiyonunda oynuyorum. Bazen bazı modlar hata veriyor. Oyunu başlatıyorum ve başlarken bu şekilde çöküyor yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Fabric yerine Forge gibi başka bir versiyonu indirmiş olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
EmektHar dedi: Dostlar merhaba. Minecraft'da 1.21.1 sürümünde Fabric versiyonunda oynuyorum. Bazen bazı modlar hata veriyor. Oyunu başlatıyorum ve başlarken bu şekilde çöküyor yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Fabric yerine Forge gibi başka bir versiyonu indirmiş olabilirsiniz.
katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 865 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #6 EmektHar dedi: Dostlar merhaba. Minecraft'da 1.21.1 sürümünde Fabric versiyonunda oynuyorum. Bazen bazı modlar hata veriyor. Oyunu başlatıyorum ve başlarken bu şekilde çöküyor yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... O modları indirmen gerektiğini söylüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
EmektHar dedi: Dostlar merhaba. Minecraft'da 1.21.1 sürümünde Fabric versiyonunda oynuyorum. Bazen bazı modlar hata veriyor. Oyunu başlatıyorum ve başlarken bu şekilde çöküyor yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... O modları indirmen gerektiğini söylüyor.