hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #1 Sürüm ındev'in ilk sürümü, ve bu sürümü oynamak istiyorum, nereden bulabilirim? Neyse archive.org'da kullandığım Launcher'a uygun bir halini buldum. Son düzenleme: 4 Ekim 2021
Sürüm ındev'in ilk sürümü, ve bu sürümü oynamak istiyorum, nereden bulabilirim? Neyse archive.org'da kullandığım Launcher'a uygun bir halini buldum.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #2 hacsiz seferi dedi: Sürüm ındev'in ilk sürümü, ve bu sürümü oynamak istiyorum, nereden bulabilirim? Neyse archive.org'da kullandığım Launcher'a uygun bir halini buldum. Genişletmek için tıkla... Launcher orijinal ise ayarlarda bulunuyor En alttaki seçeneği açın, sonra o ekleme bölümünde en aşağıya inin Artı 0 Eksi
hacsiz seferi dedi: Sürüm ındev'in ilk sürümü, ve bu sürümü oynamak istiyorum, nereden bulabilirim? Neyse archive.org'da kullandığım Launcher'a uygun bir halini buldum. Genişletmek için tıkla... Launcher orijinal ise ayarlarda bulunuyor En alttaki seçeneği açın, sonra o ekleme bölümünde en aşağıya inin