TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 718 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Zamanında 200 TL'ye alıp iade etmiştim keşke etmeseydim şu an 509 lira olmuş almak istiyorum ama çok pahalı geliyor. İndirime girer mi sizce?
Zamanında 200 TL'ye alıp iade etmiştim keşke etmeseydim şu an 509 lira olmuş almak istiyorum ama çok pahalı geliyor. İndirime girer mi sizce?
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.214 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #2 TheKhione dedi: Zamanında 200 TL'ye alıp iade etmiştim keşke etmeseydim şu an 509 lira olmuş almak istiyorum ama çok pahalı geliyor. İndirime girer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Girmez bir siteden hesap alın diyeceğim ama onun da olacağını sanmıyorum alabiliyorlar hesapları geri. Konuya giren olursa öyle bir site önerebilir mi güvenilir aldığınız daha önce?
TheKhione dedi: Zamanında 200 TL'ye alıp iade etmiştim keşke etmeseydim şu an 509 lira olmuş almak istiyorum ama çok pahalı geliyor. İndirime girer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Girmez bir siteden hesap alın diyeceğim ama onun da olacağını sanmıyorum alabiliyorlar hesapları geri. Konuya giren olursa öyle bir site önerebilir mi güvenilir aldığınız daha önce?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 13 Kasım 2023 #3 Minecraft şu ana kadar hiç indirime girmedi, şu andan itibaren de gireceğini hiç sanmam.
TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 718 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #4 eyre dedi: Minecraft şu ana kadar hiç indirime girmedi, şu andan itibaren de gireceğini hiç sanmam. Genişletmek için tıkla... biraz daha ucuza almanın bir yolu yok mu? Ya da en son çare bir tık güvenilir korsan yok mu Tl dışında
eyre dedi: Minecraft şu ana kadar hiç indirime girmedi, şu andan itibaren de gireceğini hiç sanmam. Genişletmek için tıkla... biraz daha ucuza almanın bir yolu yok mu? Ya da en son çare bir tık güvenilir korsan yok mu Tl dışında
E Emre_2000 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 955 13 Kasım 2023 #5 Game pass alıp ordan oynayabilirsin. Başka çözümü yok Minecraft indirime girmez.