Minecraft indirimi için hangi Game Pass alınmalı?

nietsoriv

Centipat
Daha fazla  
Sormak istediğim Minecraft satın alma indirimi PC Game Pass de mi geliyor yoksa Game Pass Ultimate'de mi geliyor? Ona göre satın alıp oyunu alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC için Ultimate almaya gerek yok. Normal de alabilirsiniz.

Ultimate olanını kullandım. Minecraft gibi oyunlar ekstra indirime giriyordu fakat normal 30TL olanda öyle mi bilmiyorum. Sitesinde avantajları yazıyordur bakabilirsiniz.

Ultimate olanını kullandım. Minecraft gibi oyunlar ekstra indirime giriyordu fakat normal 30TL olanda öyle mi bilmiyorum. Sitesinde avantajları yazıyordur bakabilirsiniz.

Sitesine baktım fakat öyle bir şey yazmıyor her iki pakette de özel içerikler ve özel indirimler yazıyor.

Discord hala 28 TL'ye Nitro alınca Xbox kod veriyor mu, Nitro alıp kodu kullanayım bari.

Sitesine baktım fakat öyle bir şey yazmıyor her iki pakette de özel içerikler ve özel indirimler yazıyor.

Discord hala 28 TL'ye Nitro alınca Xbox kod veriyor mu, Nitro alıp kodu kullanayım bari.
Veriyor 2 aylık. Hem daha kârlı olursunuz böylece.

Normalde de geliyor olarak gözüküyor. Ultimate farkı ise konsol ve PC, xCloud da dahil oluyor.

Sağ olun yardım için Discord Nitro alıp Xbox kodunu kullanacağım.

Uzun süreli Game Pass kullanım niyeti yoksa Nitro iyi seçenek gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…