Minecraft indirimle almak mı mantıklı?

İhsan Habib

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Minecraft Java sürümünü oynamak için satın alacağım. Elimde PC'yi aldığım zaman gelen 1 aylık Xbox Game Pass var bunu kullanıp 407 TL'ye almak mantıklı mı yoksa indirim ile daha uygun fiyata alabilir miyim?

Minecraft'ın pek indirime girdiğini görmedim açıkçası. Oyuna aşina, ne kadar geniş ve uzun soluklu olduğunu biliyorsanız, 407 TL'yi kesinlikle hak eden bir oyun olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 2014'ten beri oynuyorum, kesinlikle değer.

Öncelikle merhaba. Minecraft Java sürümünü oynamak için satın alacağım. Elimde PC'yi aldığım zaman gelen 1 aylık Xbox Game Pass var bunu kullanıp 407 TL'ye almak mantıklı mı yoksa indirim ile daha uygun fiyata alabilir miyim?
Minecraft pek indirime giren bir oyun değil hocam. Alacaksanız şimdi alın, fakat almadan önce Hypixel gibi serverlarda fazla oynamayacaksanız pek de gerekli değil. (Şahsen ben Hypixel SB bağımlısıyım)

Minecraft'a 500 lira vermek bana hiç mantıklı gelmiyor.
Ne kadar oynadınız, ne şekilde oynadınız bilmiyorum ama Minecraft için yapılmış sayısız mod, harita, kaynak paketi, sunucular gibi şeyleri gördükten sonra oldukça dolu bir oyun olduğunu düşünüyorum. "Pixel oyun" gözüyle bakınca evet, o kadar etmez gibi duruyor. Ancak basit, hatalarla dolu bilmem ney Simulator oyunlarının bile 200-300 TL olduğu dönemde Minecraft fiyatını kesinlikle hak ediyor. Ayrıca konu sahibi zaten 407 TL'ye alacak, bunu da göz önünde bulundurursak daha alınası hâle geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı