Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 19 Mart 2021 #1 Realms sunucuma girdiğimde alıyorum bu hatayı. Minecraft ve Java'yı sildim tekrar yükledim, düzelmedi. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri ddd.png 128,7 KB · Görüntüleme: 245
Realms sunucuma girdiğimde alıyorum bu hatayı. Minecraft ve Java'yı sildim tekrar yükledim, düzelmedi. Ne yapmalıyım?
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #2 Premium hesap kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 19 Mart 2021 #3 VIII.Edward dedi: Premium hesap kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet bir süre oyunda kalıyorum sonra atıyor. Artı 0 Eksi
VIII.Edward dedi: Premium hesap kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet bir süre oyunda kalıyorum sonra atıyor.
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #4 Mirexol dedi: Evet bir süre oyunda kalıyorum sonra atıyor. Genişletmek için tıkla... İnternetiniz nedir? Kabloluylamı bağlanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Mirexol dedi: Evet bir süre oyunda kalıyorum sonra atıyor. Genişletmek için tıkla... İnternetiniz nedir? Kabloluylamı bağlanıyorsunuz.
KS KS Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 19 Mart 2021 #5 VIII.Edward dedi: İnternetiniz nedir? Kabloluylamı bağlanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Superonline ve kabloyla bağlıyorum. Artı 0 Eksi
VIII.Edward dedi: İnternetiniz nedir? Kabloluylamı bağlanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Superonline ve kabloyla bağlıyorum.
The_Hydra3 Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 52 19 Mart 2021 #6 Dostum az lüzumlu sorular sorar mısın adama sorduğun soruya bak. :d Artı 0 Eksi
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #7 Mirexol dedi: Superonline ve kabloyla bağlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende Superonline ve kabloyla bağlanıyordum ve sorun oluyordu , kablosuz deneyin sorun düzelicektir. Artı 0 Eksi
Mirexol dedi: Superonline ve kabloyla bağlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende Superonline ve kabloyla bağlanıyordum ve sorun oluyordu , kablosuz deneyin sorun düzelicektir.