Minecraft "internal exception index 26 out of bounds for length 9" hatası

bromin07

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlarım Aternos'tan sunucu açtı onlar girebiliyor ama ben giremiyorum ve "Minecraft internal exception index 26 out of bounds for length 9" hatasını veriyor. Sürüm 1.20.2, orijinal Minecraft sahibiyim.

Merhaba, Aternos server ayarlarında korsan orjinal gibi bir ayar vardı şimdi tam işlevini unuttum sorun orada olabilir. Veya optifine gibi şeylerde olabilir. Dosya doğrulaması varsa onuda deneyebilirsiniz bence.

Merhaba, Aternos server ayarlarında korsan orijinal gibi bir ayar vardı şimdi tam işlevini unuttum sorun orada olabilir.

Crack Minecraft'ların girmesini aktifleştiriyor.

Merhaba, Aternos server ayarlarında korsan orjinal gibi bir ayar vardı şimdi tam işlevini unuttum sorun orada olabilir. Veya optifine gibi şeylerde olabilir. Dosya doğrulaması varsa onuda deneyebilirsiniz bence.
Sorunun orada olduğunu düşünmüyorum. Bence başka bir sebebi var ama hala çözemedim.

Sorunun orada olduğunu düşünmüyorum. Bence başka bir sebebi var ama hala çözemedim.
Silip yüklemeyi denediniz mi? (Sürümü)

Birkaç Bi yerde okudum. Aternos server ip oralarda Bi yerde dinamik ip miydi hatırlamıyorum tek kullanimlik ip olması lazım olabilir. Bazıları antivirus kapatmak çözmüş. Antivirus siliyor olabilir mantıklı geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı