edreac Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 450 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #1 Bende Minecraft Bedrock var. Bir ara internet gitmişti gireyim dedim benden hesap istedi internetsiz oynanmıyor mu?
Bende Minecraft Bedrock var. Bir ara internet gitmişti gireyim dedim benden hesap istedi internetsiz oynanmıyor mu?
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 15 Mayıs 2022 #2 edreac dedi: Bende Minecraft Bedrock var. Bir ara internet gitmişti gireyim dedim benden hesap istedi internetsiz oynanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oynanıyordu aslında, ben 2 yıl önce oynuyordum. Belki değişmiştir.
edreac dedi: Bende Minecraft Bedrock var. Bir ara internet gitmişti gireyim dedim benden hesap istedi internetsiz oynanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oynanıyordu aslında, ben 2 yıl önce oynuyordum. Belki değişmiştir.
esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #3 edreac dedi: Bende Minecraft Bedrock var. Bir ara internet gitmişti gireyim dedim benden hesap istedi internetsiz oynanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oynanılmıyor .
edreac dedi: Bende Minecraft Bedrock var. Bir ara internet gitmişti gireyim dedim benden hesap istedi internetsiz oynanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oynanılmıyor .
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 15 Mayıs 2022 #4 Korsanda oynanıyor. Korsan launcher kullanırsan internet gerekmez.
Osprey33 Centipat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 210 15 Mayıs 2022 #5 Bedrock internetsiz oynanmaz ama Java versiyonunu internetsiz her yerde - her pozisyonda oynarsın.
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 15 Mayıs 2022 #6 Snorem dedi: Korsanda oynanıyor. Korsan launcher kullanırsan internet gerekmez. Genişletmek için tıkla... Bedrock diyor.
Snorem dedi: Korsanda oynanıyor. Korsan launcher kullanırsan internet gerekmez. Genişletmek için tıkla... Bedrock diyor.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 15 Mayıs 2022 #7 notcfn dedi: Bedrock diyor. Genişletmek için tıkla... Bedrock'ın da launcher'ı var. Yapıyorlar adamlar.
notcfn dedi: Bedrock diyor. Genişletmek için tıkla... Bedrock'ın da launcher'ı var. Yapıyorlar adamlar.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #8 Xbox uygulamasından ayarlara girip çevrimdışı erişimi açıp tekrar internetsiz girmeyi deneyin.
edreac Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 450 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #9 Veli1026 dedi: Xbox uygulamasından ayarlara girip çevrimdışı erişimi açıp tekrar internetsiz girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Çevrimdışı izinlerin hepsi etkinmiş. Osprey33 dedi: Bedrock internetsiz oynanmaz ama Java versiyonunu internetsiz her yerde - her pozisyonda oynarsın. Genişletmek için tıkla... O zaman iyi çünkü Java'da internetsiz oynanamasaydı çok saçma olurdu.
Veli1026 dedi: Xbox uygulamasından ayarlara girip çevrimdışı erişimi açıp tekrar internetsiz girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Çevrimdışı izinlerin hepsi etkinmiş. Osprey33 dedi: Bedrock internetsiz oynanmaz ama Java versiyonunu internetsiz her yerde - her pozisyonda oynarsın. Genişletmek için tıkla... O zaman iyi çünkü Java'da internetsiz oynanamasaydı çok saçma olurdu.