egemen194a Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:15 #1 Arkadaşlarıma modlu Minecraft olarak bu modu seçmiştik ama bu modpack'i server'a atınca error veriyor. Server 6 GB RAM'i ve 4 çekirdeği var. "You have attempted to start the server with an unsupported jar file!" Bu error'u veriyor. Ne yapabilirim? Modpack şu: Into The Backrooms: Found Footage (horror) (dweller) Son düzenleyen: Moderatör: Dün 11:27
Arkadaşlarıma modlu Minecraft olarak bu modu seçmiştik ama bu modpack'i server'a atınca error veriyor. Server 6 GB RAM'i ve 4 çekirdeği var. "You have attempted to start the server with an unsupported jar file!" Bu error'u veriyor. Ne yapabilirim? Modpack şu: Into The Backrooms: Found Footage (horror) (dweller)
katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 831 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:37 #2 egemen194a dedi: Arkadaşlarıma modlu Minecraft olarak bu modu seçmiştik ama bu Modpack'i Server'a atınca error veriyor. Server 6 GB RAM'i ve 4 çekirdeği var. "You have attempted to start the server with an unsupported jar file!" bu Error'u veriyor. Ne yapabilirim? Modpack şu: Into The Backrooms: Found Footage (horror) (dweller) Genişletmek için tıkla... Hocam atmaktan kastınız nedir? Yani serverin modpack kısmından mı yüklüyorsunuz yoksa kendiniz mi yüklemeye çalışıyorsunuz. Artı 0 Eksi
egemen194a dedi: Arkadaşlarıma modlu Minecraft olarak bu modu seçmiştik ama bu Modpack'i Server'a atınca error veriyor. Server 6 GB RAM'i ve 4 çekirdeği var. "You have attempted to start the server with an unsupported jar file!" bu Error'u veriyor. Ne yapabilirim? Modpack şu: Into The Backrooms: Found Footage (horror) (dweller) Genişletmek için tıkla... Hocam atmaktan kastınız nedir? Yani serverin modpack kısmından mı yüklüyorsunuz yoksa kendiniz mi yüklemeye çalışıyorsunuz.
fenerbahce.sk Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 415 Yer Evren Dün 11:52 #3 @egemen194a galiba jar dosyası ile alakalı bilgisayar ile ilgili değil. Artı 0 Eksi
KS KS egemen194a Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:10 #4 katyysf74 dedi: Hocam atmaktan kastınız nedir? Yani serverin modpack kısmından mı yüklüyorsunuz yoksa kendiniz mi yüklemeye çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam tick hostingi kullanıyorum onun modpack yeri var oradan seçtim. fenerbahce.sk dedi: @egemen194a galiba jar dosyası ile alakalı bilgisayar ile ilgili değil. Genişletmek için tıkla... Peki bu hatayı düzeltmek için ne yapabilirim biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
katyysf74 dedi: Hocam atmaktan kastınız nedir? Yani serverin modpack kısmından mı yüklüyorsunuz yoksa kendiniz mi yüklemeye çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam tick hostingi kullanıyorum onun modpack yeri var oradan seçtim. fenerbahce.sk dedi: @egemen194a galiba jar dosyası ile alakalı bilgisayar ile ilgili değil. Genişletmek için tıkla... Peki bu hatayı düzeltmek için ne yapabilirim biliyor musunuz?
fenerbahce.sk Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 415 Yer Evren Dün 13:20 #5 @egemen194a bilmiyorum. Artı 0 Eksi
katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 831 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:42 #6 egemen194a dedi: Hocam tick hostingi kullanıyorum onun modpack yeri var oradan seçtim. Peki bu hatayı düzeltmek için ne yapabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam tick hosting çok kötü bana göre. Eğer orijinal minecraftınız varsa Essential mod ile oynayabilirsiniz. Yok ise Hamachi'den ağ kurup Minecraft'ta dünya açıp yerel ağda paylaşıp oynayabilirsiniz. Artı -1 Eksi
egemen194a dedi: Hocam tick hostingi kullanıyorum onun modpack yeri var oradan seçtim. Peki bu hatayı düzeltmek için ne yapabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam tick hosting çok kötü bana göre. Eğer orijinal minecraftınız varsa Essential mod ile oynayabilirsiniz. Yok ise Hamachi'den ağ kurup Minecraft'ta dünya açıp yerel ağda paylaşıp oynayabilirsiniz.