SpongeKuzey Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 Kardeşimle Minecraft oynayacağız. LAN sunucusuyla denediğimizde kardeşimde invalid session hatası geliyor. YouTube'daki çözümleri denedim hiçbiri olmadı. Yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2024
Kardeşimle Minecraft oynayacağız. LAN sunucusuyla denediğimizde kardeşimde invalid session hatası geliyor. YouTube'daki çözümleri denedim hiçbiri olmadı. Yardım edebilecek var mı?
8 817946 Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 10 Ağustos 2024 #2 Server açıp deniyorsanız serverdaki online ayarını true dan false yaptınız mı? Siz kendi serverınızdan open lan'a bastınız mı? Artı 0 Eksi
Server açıp deniyorsanız serverdaki online ayarını true dan false yaptınız mı? Siz kendi serverınızdan open lan'a bastınız mı?
KS KS SpongeKuzey Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #3 817946 dedi: Server açıp deniyorsanız serverdaki online ayarını true dan false yaptınız mı? Siz kendi serverınızdan open lan'a bastınız mı? Genişletmek için tıkla... Open to lan dedim ipv4 adresime : ekleyip portu yazdım bağlanmayı deneyince bu hatayı aldım. Artı 0 Eksi
817946 dedi: Server açıp deniyorsanız serverdaki online ayarını true dan false yaptınız mı? Siz kendi serverınızdan open lan'a bastınız mı? Genişletmek için tıkla... Open to lan dedim ipv4 adresime : ekleyip portu yazdım bağlanmayı deneyince bu hatayı aldım.