İnsan08 Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2021 #1 Ben Minecraft'ta bu hatayı alıyorum "IO. Netty. Channel. Abstractchannel$annotatedconnectexception" çözümü nedir? Java güncel. Son düzenleme: 25 Temmuz 2021
Ben Minecraft'ta bu hatayı alıyorum "IO. Netty. Channel. Abstractchannel$annotatedconnectexception" çözümü nedir? Java güncel.
araba almak istiyom Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 488 Çözümler 3 25 Temmuz 2021 #2 Hangi Launcher'i kullanıyorsunuz? Hangi sunucuya girmeye çalışıyorusunuz? Artı 0 Eksi
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 25 Temmuz 2021 #3 Sunucuya mı girmeye çalışıyorsunuz? Sunucunun ismi ne? Hangi sürümde oynamaya çalışıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS İnsan08 Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2021 #4 Sürüm 1.17.1 Aternos'tan sunucu açtım arkadaşımla MC oynayacaktım sunucuya o girdi ama ben giremedim hata verdi tllacuher preumsuz. araba almak istiyom dedi: Hangi Launcher'i kullanıyorsunuz? Hangi sunucuya girmeye çalışıyorusunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 11 Bükücü dedi: Sunucuya mı girmeye çalışıyorsunuz? Sunucunun ismi ne? Hangi sürümde oynamaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yardım ederseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
Sürüm 1.17.1 Aternos'tan sunucu açtım arkadaşımla MC oynayacaktım sunucuya o girdi ama ben giremedim hata verdi tllacuher preumsuz. araba almak istiyom dedi: Hangi Launcher'i kullanıyorsunuz? Hangi sunucuya girmeye çalışıyorusunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 11 Bükücü dedi: Sunucuya mı girmeye çalışıyorsunuz? Sunucunun ismi ne? Hangi sürümde oynamaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yardım ederseniz sevinirim.
araba almak istiyom Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 488 Çözümler 3 25 Temmuz 2021 #5 İnsan08 dedi: Sürüm 1.17.1 Aternos'tan sunucu açtım arkadaşımla MC oynayacaktım sunucuya o girdi ama ben giremedim hata verdi tllacuher preumsuz. Genişletmek için tıkla... Aternos‘da cracked veya korsan oyuncular diye bir seçenek var o seçeneği işaretliyip sunucuya restart atın ve sorununuz düzelmiş olacaktır. Artı 0 Eksi
İnsan08 dedi: Sürüm 1.17.1 Aternos'tan sunucu açtım arkadaşımla MC oynayacaktım sunucuya o girdi ama ben giremedim hata verdi tllacuher preumsuz. Genişletmek için tıkla... Aternos‘da cracked veya korsan oyuncular diye bir seçenek var o seçeneği işaretliyip sunucuya restart atın ve sorununuz düzelmiş olacaktır.
KS KS İnsan08 Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2021 #6 araba almak istiyom dedi: Aternos‘da cracked veya korsan oyuncular diye bir seçenek var o seçeneği işaretliyip sunucuya restart atın ve sorununuz düzelmiş olacaktır. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek var korsan(orijinal olmayan) zaten işaretli. Artı 0 Eksi
araba almak istiyom dedi: Aternos‘da cracked veya korsan oyuncular diye bir seçenek var o seçeneği işaretliyip sunucuya restart atın ve sorununuz düzelmiş olacaktır. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek var korsan(orijinal olmayan) zaten işaretli.
araba almak istiyom Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 488 Çözümler 3 25 Temmuz 2021 #7 İnsan08 dedi: Öyle bir seçenek var korsan(orijinal olmayan) zaten işaretli. Genişletmek için tıkla... Güvenilir listeyi açtınız mı? Artı 0 Eksi
İnsan08 dedi: Öyle bir seçenek var korsan(orijinal olmayan) zaten işaretli. Genişletmek için tıkla... Güvenilir listeyi açtınız mı?
KS KS İnsan08 Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2021 #8 araba almak istiyom dedi: Güvenilir listeyi açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 25 Temmuz 2021 #9 İnsan08 dedi: Ben Minecraft'ta bu hatayı alıyorum "IO. Netty. Channel. Abstractchannel$annotatedconnectexception" çözümü nedir? Java güncel. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi denediniz mi? araba almak istiyom dedi: Güvenilir listeyi açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Sorun güvenilir listeden olsa böyle hata vermez zaten. Artı 0 Eksi
İnsan08 dedi: Ben Minecraft'ta bu hatayı alıyorum "IO. Netty. Channel. Abstractchannel$annotatedconnectexception" çözümü nedir? Java güncel. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi denediniz mi? araba almak istiyom dedi: Güvenilir listeyi açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Sorun güvenilir listeden olsa böyle hata vermez zaten.
araba almak istiyom Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 488 Çözümler 3 25 Temmuz 2021 #10 İnsan08 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Güvenilir listeyi kapatıp servere restart atın. Arda KC dedi: Modemi resetlemeyi denediniz mi? Sorun güvenilir listeden olsa böyle hata vermez zaten. Genişletmek için tıkla... Aternos diye bir siteden server açıyor ondan dolayı öyle oluyor. Artı 0 Eksi
İnsan08 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Güvenilir listeyi kapatıp servere restart atın. Arda KC dedi: Modemi resetlemeyi denediniz mi? Sorun güvenilir listeden olsa böyle hata vermez zaten. Genişletmek için tıkla... Aternos diye bir siteden server açıyor ondan dolayı öyle oluyor.