b0r Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 236 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Minecraft aldım. İsmimi 1945HITLer yaptım (çark çevirdim). Bu isim nedeniyle sunucularda ban yer miyim?
Minecraft aldım. İsmimi 1945HITLer yaptım (çark çevirdim). Bu isim nedeniyle sunucularda ban yer miyim?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 6 Ağustos 2023 #11 260112 dedi: Artık microsofta bağlılar yeni güncelleme ile geldi. @b0r Evet ban yiyebilirsiniz ve multiplayer girişiniz engellenir.Şiddetle değiştirmeniz tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... O isteğe bağlı bir seçenek. Chate yazılan mesajlarda eğer sol kısmın üzerine gelince "Bildirilemez." yazıyorsa bağlı değillerdir. Artı 0 Eksi
260112 dedi: Artık microsofta bağlılar yeni güncelleme ile geldi. @b0r Evet ban yiyebilirsiniz ve multiplayer girişiniz engellenir.Şiddetle değiştirmeniz tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... O isteğe bağlı bir seçenek. Chate yazılan mesajlarda eğer sol kısmın üzerine gelince "Bildirilemez." yazıyorsa bağlı değillerdir.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 7 Ağustos 2023 #12 brkyozell dedi: O isteğe bağlı bir seçenek. Chate yazılan mesajlarda eğer sol kısmın üzerine gelince "bildirilemez." yazıyorsa bağlı değillerdir. Genişletmek için tıkla... Chati değil direk kullanıcının kendisini bildirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: O isteğe bağlı bir seçenek. Chate yazılan mesajlarda eğer sol kısmın üzerine gelince "bildirilemez." yazıyorsa bağlı değillerdir. Genişletmek için tıkla... Chati değil direk kullanıcının kendisini bildirebilirsiniz.