Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2025 #1 Minecraft Launcher kurdum. İsmim normalde "Zwesta"idi ama ekteki gibi garip bir şey olmuş. Bunu nasıl düzelteceğim?
Minecraft Launcher kurdum. İsmim normalde "Zwesta"idi ama ekteki gibi garip bir şey olmuş. Bunu nasıl düzelteceğim?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.464 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #2 Zwesta dedi: Minecraft Launcher kurdum. İsmim normalde "zwesta"idi ama ekteki gibi garip bir şey olmuş. Bunu nasıl düzelteceğim? Eki Görüntüle 2466709 Genişletmek için tıkla... İsim değiştirme yeri yok yani ben göremedim eskiden vardı fakat bulamadım destek hattı vardır illaki oraya ulaşın. Artı 0 Eksi
Zwesta dedi: Minecraft Launcher kurdum. İsmim normalde "zwesta"idi ama ekteki gibi garip bir şey olmuş. Bunu nasıl düzelteceğim? Eki Görüntüle 2466709 Genişletmek için tıkla... İsim değiştirme yeri yok yani ben göremedim eskiden vardı fakat bulamadım destek hattı vardır illaki oraya ulaşın.
KS KS Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2025 #3 TheMaZi dedi: İsim değiştirme yeri yok yani ben göremedim eskiden vardı fakat bulamadım destek hattı vardır illaki oraya ulaşın. Genişletmek için tıkla... Nerden ulaşabilirim. Bu arada Xbox'un siteden baktım sadece MC ismi farklı. Artı 0 Eksi
TheMaZi dedi: İsim değiştirme yeri yok yani ben göremedim eskiden vardı fakat bulamadım destek hattı vardır illaki oraya ulaşın. Genişletmek için tıkla... Nerden ulaşabilirim. Bu arada Xbox'un siteden baktım sadece MC ismi farklı.
MelekGöz Femtopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci / Söz Yazarı 10 Nisan 2025 #4 Hem Java hem de Bedrock sürümüne mi sahipsin? Artı 0 Eksi
KS KS Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2025 #5 MelekGöz dedi: Hem Java hem de Bedrock sürümüne mi sahipsin? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Java'da öyle idi. Şu link'ten değiştirdim ismimi. Artı 0 Eksi
MelekGöz dedi: Hem Java hem de Bedrock sürümüne mi sahipsin? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Java'da öyle idi. Şu link'ten değiştirdim ismimi.
MelekGöz Femtopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci / Söz Yazarı 10 Nisan 2025 #6 Zwesta dedi: Hocam sadece Java'da öyle idi. Şu link'ten değiştirdim ismimi. Genişletmek için tıkla... Aynen 30 günde 1 isim değiştirme seçeneği var. Java alınca Bedrock'da da oynanabiliyordu fakat Bedrock ismi değiştirilemiyordu diye hatırlıyorum. Yani ismin farklı gözüküyorsa, büyük ihtimal o senin Bedrock ismindir. İyi oyunlar hocam. Artı 0 Eksi
Zwesta dedi: Hocam sadece Java'da öyle idi. Şu link'ten değiştirdim ismimi. Genişletmek için tıkla... Aynen 30 günde 1 isim değiştirme seçeneği var. Java alınca Bedrock'da da oynanabiliyordu fakat Bedrock ismi değiştirilemiyordu diye hatırlıyorum. Yani ismin farklı gözüküyorsa, büyük ihtimal o senin Bedrock ismindir. İyi oyunlar hocam.