Çözüldü Minecraft istemcisi tek sürüm gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrhheinz

Centipat
Daha fazla  
Minecraft indirime girmişti bende satın almıştım ama resimde işaretli yerde sadece 1.21 sürümü var. Neden böyle acaba mod indirmek istiyorum fakat 1.21 modu bulamıyorum.

Çözüm

1.12.2 sürümünde modlar çalışmıyor 1.7. 10 sürümünde denedim oldu sorun çözüldü.
Merhaba mod indirmek istiyorsanız modrinth veya Curseforge uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Eğer yeni sürüm indirmek isterseniz üstte oyna bölümünün yanında yüklemeler var ordan yeni sürüm oluşturabilirsiniz

Başka Sorunuz Varsa Söyleyebilirsiniz

Son düzenleme:
Üst taraftan "Yüklemeler" bölümüne tıklayın. Ardından "Yeni yükleme" butonuna basın. "Sürüm" kısmından istediğiniz sürümü seçip, oyuna ekleyebilirsiniz.

Üst taraftan "yüklemeler" bölümüne tıklayın. Ardından "yeni yükleme" butonuna basın. "sürüm" kısmından istediğiniz sürümü seçip, oyuna ekleyebilirsiniz.

Sürüm ekleyeceksiniz.
Yukarıda yüklemeler kısmı var.

Sürümü istediğim sürüm yaptım.
Bu modu yükledim requires kısmında sadece Forge yazıyordu bende modu kurdum oyunu açtım envanteri açtıktan sonra yukarıda 1/2 yazıyordu 2. bölümde moddaki silahlar olması lazımdı tıkladım ama oyundan attı hata verdi.

The Game crashed whilst rendering item
Error: Java. Lang. IllegalStateException: Not Building!
Hatası veriyor CurseForge kendi uygulamasından mod indirince

Son düzenleme:

Bu sürümün Forge'sini inddirin ve kurun sonrasında %appdata% klasörünü arayın mods klasörünün içinde isstediğiniz modları indirin ama sakın Forge sürümünü indirirken modunuz örnek olarak 1. 12.2 ise Forge'nin 1. 12.2 sürümünü indirin yoksa hata vermeye devam eder.
Forge'yi açtığınızda hala hata veriyorsa modları kontrol edin en fazla 10 mod ya da 15 mod indirin. Yine olmazsa bu videodan tekrar deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1.12.2 sürümünde modlar çalışmıyor 1.7. 10 sürümünde denedim oldu sorun çözüldü.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…