xEgel Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 2.015 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #1 Minecraft'ta büyük bir yapı var ama inşa etmesi çok uzun sürecek. Bunu benim yerime yapabilecek yazılımlar var mı?
Minecraft'ta büyük bir yapı var ama inşa etmesi çok uzun sürecek. Bunu benim yerime yapabilecek yazılımlar var mı?
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.535 Çözümler 7 Yer Ankara 10 Mart 2024 #2 xEgel dedi: Minecraft'ta büyük bir yapı var ama inşa etmesi çok uzun sürecek. Bunu benim yerime yapabilecek yazılımlar var mı? Genişletmek için tıkla... Kac yıldır Minecraft oyuncusuyum böyle bir şey duymadım. Eger dünyanız ise interneten yapacagınız yapıyı indirin ve kendi haritanısa aktarın bir mod vardı hatırlayınca söylerim.
xEgel dedi: Minecraft'ta büyük bir yapı var ama inşa etmesi çok uzun sürecek. Bunu benim yerime yapabilecek yazılımlar var mı? Genişletmek için tıkla... Kac yıldır Minecraft oyuncusuyum böyle bir şey duymadım. Eger dünyanız ise interneten yapacagınız yapıyı indirin ve kendi haritanısa aktarın bir mod vardı hatırlayınca söylerim.
BayHarry Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 185 10 Mart 2024 #3 xEgel dedi: Minecraft'ta büyük bir yapı var ama inşa etmesi çok uzun sürecek. Bunu benim yerime yapabilecek yazılımlar var mı? Genişletmek için tıkla... Litematica.
xEgel dedi: Minecraft'ta büyük bir yapı var ama inşa etmesi çok uzun sürecek. Bunu benim yerime yapabilecek yazılımlar var mı? Genişletmek için tıkla... Litematica.