1LoLCu1 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #1 Minecraft'ta 1.19.1 için item düzenleyici sistem arıyorum ama bütün blocklar olacak sistemin içinde.
Fexed Kilopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 10 Yer İstanbul 12 Ağustos 2022 #2 IBE Editor modunu kullanabilirsin. Ben de kullanıyorum. IBE (İtem, Block, Entity düzenleyenilirsin)
1LoLCu1 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #3 Fexed dedi: IBE Editor modunu kullanabilirsin. Ben de kullanıyorum. IBE (İtem, Block, Entity düzenleyenilirsin) Genişletmek için tıkla... mod olarak değil redstone sistemi olarak 1LoLCu1 dedi: Minecraft'ta 1.19.1 için item düzenleyici sistem arıyorum ama bütün blocklar olacak sistemin içinde. Genişletmek için tıkla... Wunba diye birisi yapmış benim değil. Ultimate Storage Room MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com Son düzenleme: 12 Ağustos 2022
Fexed dedi: IBE Editor modunu kullanabilirsin. Ben de kullanıyorum. IBE (İtem, Block, Entity düzenleyenilirsin) Genişletmek için tıkla... mod olarak değil redstone sistemi olarak 1LoLCu1 dedi: Minecraft'ta 1.19.1 için item düzenleyici sistem arıyorum ama bütün blocklar olacak sistemin içinde. Genişletmek için tıkla... Wunba diye birisi yapmış benim değil. Ultimate Storage Room MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com