Vulkan'ı biliyorum, zamanında kullandığım da oldu ama tam olarak stabil değil. Hatalarla karşılaştığım oldu. Fikir güzel ama daha çok üzerine çalışmaları lazım. Şu anki durumunu tam bilmiyorum.

Videoda diğer yapılan şeyler ise eski sürüm yükle farklı Client yükle GUI kapat falan.

Bu mod paketi de zaten videodaki simply optimized mod paketinin üzerine birkaç ekleme, OptiFine özellikleri için.

Sodium olmayan eski sürümler için ise yapacak bir şey yok OptiFine'ya da lunar Client yükle geç.

Bu arada o Launcher'in ismini nasıl yazdın bende yasak diyor.

Ve bu mod paketini bence bir denemelisin, Prism Launcher yükle, Microsoft hesabına giriş yap, ya da polymc Launcher yükleyip yerel hesap aç. Beğenmesen OptiFine devam edersin.

Aha ben de yeni farkettim clienti. Belki premium hesabım olduğu için özendirme falan olmuyordur, belki de gözden kaçtığı için fark edilmemiş olabilir.
Tamam bana uyar. Şu finallerimi bi bitireyim sana söz olsun modu kuracağım. Hatta Optifine ile FPS farkını da bizzat ben çekip atacağım.

Söz vermene falan gerek yok işini görsün yeter finallerinde başarılar

Detaylı ve güzel bir rehber olmuş. Eline sağlık.

R5 5500.
RX 580
24 GB DDR4 sistemde FPS nasıl olur?

Teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…