en güncel sürüm için java 21 indirmemi istiyor bende 8 var nasıl indirebilirim?
Resmi minecraft hesabı olanlar için kurulumu anlattığım kısımda biraz aşağı inersen Javayı indirdiğimiz görebilirsin. Çok kolay zaten. Eğer kurmana rağmen hata devam ediyor ise ekran görüntüsü ile birlikte atabilir misin?

Modları yükledikten sonra hiç düşünmemiştim 32 chunkdan altında oynamayı merak ettim şimdi 2000 FPS görüyor mu benim bilgisayar da acaba? Hemen denemeliyim.

Alıyormuşum

en güncel sürüm için java 21 indirmemi istiyor bende 8 var nasıl indirebilirim?
Yükleyebildin mi Javayı?

Son düzenleme:
Benim halihazırda 1.20.1 sürümüm vardı. Fabric ile modlar ve iris shaderlar ile oynuyordum ama bu optimizasyon modunu kurunca oyun 1.21 olarak açıldı. Nasıl çözerim?

Benim halihazırda 1.20.1 sürümüm vardı. Fabric ile modlar ve iris shaderlar ile oynuyordum ama bu optimizasyon modunu kurunca oyun 1.21 olarak açıldı. Nasıl çözerim?

En son yayınlanan 1.10. 2 olan mod sürümü 1.21 için. Eğer daha eski sürümleri yüklemek istiyorsanız MultiMC de birazcık karışık.

Üstteki listeden hangi kaçıncı 1.10 sürümünün hangi gerçek Minecraft sürümü olduğuna bakmanız gerekiyor. Sizin istediğiniz 1.20.1 sürümü 8. sırada.

Kurduktan sonra sizin bilgisayarınızda ne kadar FPS artışı olduğunu söyleyebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 1720465687625.png
    191,6 KB · Görüntüleme: 97

Zaten ilk baştada aynı kurulumu yaptım ama olmadı. Sonra ayarlardan 1.20. 1'e çevirdim. Kendi orijinal Minecraft dosyaları ile değiştirdim düzeldi. İlk başta denediğimde 1.21 sürümünde 32 uzaklıkta 500-600 cıvarıydı. Şimdi yine test edip atacağım fotoğrafları.

1.21 olan sürümü nasıl 1.20.1'e çevirdin ve modlar sorun çıkarmadı anlamadım ama çözdüysen sıkıntı yok.

Şimdi sıfırdan kurdum 1.20.1 olarak. Normal Minecraft'ta 400FPS civarı alırken optimize edilmiş ayarlarda 600 ve üstü rahat aldım. Oyun ayarları ikisinde de aynı. Bsl shader ile denedim normalde 65 civarıyken optimize sonrası 85-95 civarı geziyor. İşe yarıyor yani yapmakta fayda var.

hocam rtx 4060 kullanıyosunuz bizde işe yararmı bu yöntem i3 3210 hd 4000 laptopum var 4gb ramlı

Hocam RTX 4060 kullanıyosunuz bizde işe yararmı bu yöntem i3 3210 HD 4000 laptopum var 4 GB RAM'lı.

Daha 2 ay önce yeni bilgisayarıma geçtim. Eski bilgisayarımda ekran kartı bile yoktu AMD Athlon Gold 3150u ile oynuyordum. Kesinlikle FPS artışı sağlıyor. Kurmadan önce ve sonra kaç FPS aldığını yazarsan sevinirim merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…