Minecraft Java 1.21.7 OptiFine sürümü shader sistemi çalışmıyor!

ghost27gtr

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler. 11.07.2025 tarihinden bu yana OptiFine kullanıyorum. Ancak 13.07.2025 tarihinde bir tane shader pack yükledim CurseForge(reklam değildir) sitesinden. Shader Pack'i yükledim ve oyun bunu gördü. Ancak bir şey fark ettim. Shaderpack'de herhangi bir ayarlama yapılmıyordu. Shaders ayarla seçeniği pasifdi. Yani hiçbir fiziksel tepki olmuyordu. Araştırdım hatta OptiFine'nin kendi sitesinden(reklam değildir) farklı 1.21.7 sürümlü modüllerini yükledim. Ve hepsinde durum aynı. Bu yetmezmiş gibi ayarlamalar yani düzeltme yaparken bu sefer ışık yayılımı bozulmaya başladı. Her yerde araştırmama rağmen ve buraya bile girmeme rağmen hiçbir çözüm bulamadım. Benimle iletişimde kalınız. Yardımlarınızı bekliyorum. Sağlıklı günler dilerim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-14 142455.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 97
Son düzenleyen: Moderatör:
Optifine henüz beta sürümünde yani optifine kaynaklı sorun. İstersen Fabric kur. Fabric API, Sodium, Iris Shader Mod kur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…