Minecraft Java 8 hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows XP

problemboy3

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Benim sorunum çözümünü bir türlü bulmuş değilim. Ekran kartı ve Java güncel hepsi resimlerde de bakabilir isiniz ve oyunu 3 4 defa Java ile birlikte silip tekrar yükledim OptiFine'den indirip denedim Java'yı 7 yükledim yani her şeyi denedim hatam nere de olduğunu bulamadım 1 aydır uğraşıyorum son çarem size yazmak oldu kararsız kaldım öncelikle çünkü saçma sapan yorum yapan kişilerde oluyor soruna hakim olan arkadaşlar yazarsa gerçekten müteşekkir olur beğenisini veririm ve şu bir gerçek şu pandemi zamanında yapacağı en büyük sevap olacaktır. Ayrıca benim gibi mağdur olan birçok kişi bu şekilde sorununa çözüm bulacak sayenizde.

Saygılarımla sağlıklı günler dilerim.<3
11.jpg
EKRAN KARTIM GÜNCEL
ekran kartı 5.jpg
İLK ALDIĞIM HATA
ekran kartı 2.jpg
İKİNCİ ALDIGIM HATA

Merhaba arkadaşlar.

Benim sorunum çözümünü bir türlü bulmuş değilim. Ekran kartı ve Java güncel hepsi resimlerde de bakabilir isiniz ve oyunu 3 4 defa Java ile birlikte silip tekrar yükledim OptiFine'den indirip denedim Java'yı 7 yükledim yani her şeyi denedim hatam nere de olduğunu bulamadım 1 aydır uğraşıyorum son çarem size yazmak oldu kararsız kaldım öncelikle çünkü saçma sapan yorum yapan kişilerde oluyor soruna hakim olan arkadaşlar yazarsa gerçekten müteşekkir olur beğenisini veririm ve şu bir gerçek şu pandemi zamanında yapacağı en büyük sevap olacaktır. Ayrıca benim gibi mağdur olan birçok kişi bu şekilde sorununa çözüm bulacak sayenizde.

Saygılarımla sağlıklı günler dilerim.<3
Eki Görüntüle 622129 EKRAN KARTIM GÜNCEL
Eki Görüntüle 622131 İLK ALDIĞIM HATA
Eki Görüntüle 622130 İKİNCİ ALDIGIM HATA
TLauncher korsandır hocam. Korsana destek vermiyoruz.

TLauncher olduğunu nereden anladınız? Gördüğüm kadarıyla daha fazla RAM vermeye çalışmışsınız ve oyun çökmüş. Öncelikle Java'yı tamamen kaldırın. Buradan Windows Offline 64 bit sürümünü indirin ve tekrar deneyin. Eğer yine olmaz ise RAM miktarını düşürün.

TLauncher olduğunu nereden anladınız? Gördüğüm kadarıyla daha fazla RAM vermeye çalışmışsınız ve oyun çökmüş. Öncelikle Java'yı tamamen kaldırın. Buradan Windows Offline 64 bit sürümünü indirin ve tekrar deneyin. Eğer yine olmaz ise RAM miktarını düşürün.
Belli oluyor,sunucudan yasaklanmak istemiyorum fakat Minecraft'ta korsan olması,diğer oyunlardaki gibi hata olma olasılığını arttırmıyor,sorun verilen RAM ile alakalı.

Ben de zamanında kullanmıştım temasını biliyorum. Ayrıca hata mesajına bakarsanız TLauncher'ın İnternet sitesinin yazdığını görürsünüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli oluyor, sunucudan yasaklanmak istemiyorum fakat Minecraft'ta korsan olması, diğer oyunlardaki gibi hata olma olasılığını arttırmıyor, sorun verilen RAM ile alakalı.

Nasıl RAM'i düzeltirim peki? OptiFine dede aynı hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana alsana kardeş hadı benım durumum yok İnstegram: volkan_reiss buradan yaz bana yardımcı olsana o kadar çok biliyorsun ya kardeşim lütfen hadi korsan kulanmak istemiyorum yardımcı ol bana madem ki yardım sever birisin bu kadar kuralcısın bu kadar hani tavrını koyuyorsun hadı güzel kardeşim seni bekliyorum bunu yaparsan ADAM GİBİ ADAMSIN ha yapamazsanda diyecek bir şey yok zaten ne demek istediğimi çok iyi anladın :) eyvallah.
Durumun yoksa oynama. Bende bir sürü oyun oynamanın hayalini kuruyorum ama oynayamıyorum. İstesem korsan indiririm ama o kadar bencil bir insan değilim çok şükür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı