Burak Reyiz23 Femtopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 Minecraft java&bedrock Edition yeni bir sürüm mü yoksa Java ve bedrock arasında geçiş yapılabiliyor mu? Bunu merak ettim. Almayı planliyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2022
Minecraft java&bedrock Edition yeni bir sürüm mü yoksa Java ve bedrock arasında geçiş yapılabiliyor mu? Bunu merak ettim. Almayı planliyorum da.
Çözüm T T tii 8 Ağustos 2022 Burak Reyiz23 dedi: Minecraft java&bedrock Edition yeni bir sürüm mü yoksa Java ve bedrock arasında geçiş yapılabiliyor mu? Bunu merak ettim. Almayı planliyorum da. Genişletmek için tıkla... Sürüm de değil, geçiş de. İki ayrı oyunu bir pakette satıyorlar.
Burak Reyiz23 dedi: Minecraft java&bedrock Edition yeni bir sürüm mü yoksa Java ve bedrock arasında geçiş yapılabiliyor mu? Bunu merak ettim. Almayı planliyorum da. Genişletmek için tıkla... Sürüm de değil, geçiş de. İki ayrı oyunu bir pakette satıyorlar.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 8 Ağustos 2022 #11 Burak Reyiz23 dedi: Çok teşekkürler Ellerinize sağlık hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi oyunlar dilerim ayrıca Xbox Game Pass'te var Minecraft bilginiz olsun yani aylık 30 TL ediyor. Artı 0 Eksi
Burak Reyiz23 dedi: Çok teşekkürler Ellerinize sağlık hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi oyunlar dilerim ayrıca Xbox Game Pass'te var Minecraft bilginiz olsun yani aylık 30 TL ediyor.