Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC alınır mı?

ben şimdi bunu satın alsam bu bende kalıcımı olucak yoksa 1 aylık süremi gamepass degil bu sanırsam çünkü gamepass ile oynayın yada satın alın dio satın ala gelince bu gelio yani kalıcı demi bu

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-07-14 161927.png
    186,3 KB · Görüntüleme: 157
ben şimdi bunu satın alsam bu bende kalıcımı olucak yoksa 1 aylık süremi gamepass degil bu sanırsam çünkü gamepass ile oynayın yada satın alın dio satın ala gelince bu gelio yani kalıcı demi bu
kalıcı duracak

Satın aldığınızda kalıcı olarak sizde kalıyor konuyu açtığımda almıştım hala kullanıyorum hiçbir sorun yok.

Şimdi satin alinca normal java launcheri ve normal bedrock ayri ayri mi olcak yoksa ayni launcher mi

Bence alınabilir. Eskiden sadece Java Edition'ın 250 TL civarı olduğunu düşünürsek, bana mantıklı geldi.

Alınır Microsoft'ta 500 TL Xbox'da 80 di Şimdi 200 oldu bence o zaman almalıydın

Paketi aldığımızda Premium hesabımız oluyor değil mi?

Evet, Premium gibi Premium çalıntı hesaplara verilen isim yani orijinal hesabınız oluyor kısacası kalıcı direk sizin oluyor. Konuyu açtığımda almıştım bir sıkıntı çıkmadı hala oynuyorum. Şu an 200TL daha zamlanır mı bilmem ama internetten 30EURO vermekten iyidir + iki sürümede sahip oluyorsunuz.

Dosya Ekleri

• 1660772529821.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 129
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…