Minecraft Java & Bedrock indirime giriyor mu?

candy388r

Picopat
Daha fazla  
Minecraft (bilgisayar, konsol ve mobilde var oyun bende) uzun zamandır almayı planladığım ama hiç almadığım bir oyun, kış ayının başında indirimler bol olacağı için soruyorum, indirme girecek mi? Yoksa şimdi mi alayım? (oyun için param var)

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft (bilgisayar, konsol ve mobilde var oyun bende) uzun zamandır almayı planladığım ama hiç almadığım bir oyun, kış ayının başında indirimler bol olacağı için soruyorum, indirme girecek mi? Yoksa şimdi mi alayım? (oyun için param var)
bilmiyorum legacy launcher var bence boş yere para verme minecraft o fiyata başka daha iyi oyun var sıkar mc indirip oynayacaksan legacy launcher indir. (Crack desteklemiyorum ama boş yere paran gitmesin)

Bilmiyorum legacy Launcher var bence boş yere para verme Minecraft o fiyata başka daha iyi oyun var sıkar MC indirip oynayacaksan legacy Launcher indir. (crack desteklemiyorum ama boş yere paran gitmesin)

Crack desteklemiyorum deyip crack öneriyorsun.
İndirime nadiren girer bu arada pek bekleme derim.

Crack desteklemiyorum deyip crack öneriyorsun.
İndirime nadiren girer bu arada pek bekleme derim.
Ama şöyle bir durum var oyun 600 500 tl ye gidip üstüne fiyat koyarak gt5 ets2 vb. baya iyi oyunlar alabilirsin diyorum ben kullanmıyorum legacy launcher ama mc fazla kötü bendede var paralı aldım ama pişmanım gidip farklı oyun alırım daha iyi

Ama şöyle bir durum var oyun 600 500 TL'ye gidip üstüne fiyat koyarak GT5 ETS 2 vb. bayağı iyi oyunlar alabilirsin diyorum ben kullanmıyorum legacy Launcher ama MC fazla kötü bende de var paralı aldım ama pişmanım gidip farklı oyun alırım daha iyi.

Bende geçenki indirimle hem kendim alıp aile kütüphanesinde kullanıyıyorum hem de kuzenlerime söyledim aldılar bilgisayardan da aldım keyfimce telefondan da bilgisayardan da giriyorum. Oynayacak adam varsa güzel oyun sıkar dediğin de 1 hafta oynar birkaç hafta oynamaz sonra gene girer bitecek bir şey değilki. Harita hep değişiyor sonuçta. Bir de Launcher olarak Java oynayacaksa feather launceher öneriyorum mod kurulumu olsun shader falan olsun çok daha kolay orada. Ama lisanslı Minecraft istiyor o

Gireceğini düşünmüyorum. 20 yılında indireme girebilir.

Ama şöyle bir durum var oyun 600 500 tl ye gidip üstüne fiyat koyarak gt5 ets2 vb. baya iyi oyunlar alabilirsin diyorum ben kullanmıyorum legacy launcher ama mc fazla kötü bendede var paralı aldım ama pişmanım gidip farklı oyun alırım daha iyi
Sizin düşünceniz saygı duyarım. Ancak benim gözümde bir insan bir oyuna para harcayabilecek durumda ise, crack indirmesini doğru bulmuyorum. Konu sahibi ayrıca Minecraft'ı daha önce deneyimlemiş olup parasının değip değmeyeceği konusunda irade sahibi. Minecraft oyununu belki çok seviyor olabilir. 1 hafta veya 1 ay boyunca belki sıkılmadan oynar. En kötü mod kurar oynar. Ben parasını hak ettiğini düşünüyorum.

Bende geçenki indirimle hem kendim alıp aile kütüphanesinde kullanıyıyorum hem de kuzenlerime söyledim aldılar bilgisayardan da aldım keyfimce telefondan da bilgisayardan da giriyorum. Oynayacak adam varsa güzel oyun sıkar dediğin de 1 hafta oynar birkaç hafta oynamaz sonra gene girer bitecek bir şey değilki. Harita hep değişiyor sonuçta. Bir de Launcher olarak Java oynayacaksa feather launceher öneriyorum mod kurulumu olsun shader falan olsun çok daha kolay orada. Ama lisanslı Minecraft istiyor o
Gireceğini düşünmüyorum. 20 yılında indireme girebilir.

Sizin düşünceniz saygı duyarım. Ancak benim gözümde bir insan bir oyuna para harcayabilecek durumda ise, crack indirmesini doğru bulmuyorum. Konu sahibi ayrıca Minecraft'ı daha önce deneyimlemiş olup parasının değip değmeyeceği konusunda irade sahibi. Minecraft oyununu belki çok seviyor olabilir. 1 hafta veya 1 ay boyunca belki sıkılmadan oynar. En kötü mod kurar oynar. Ben parasını hak ettiğini düşünüyorum.
Tamamdır ama İndirime kesin olarak girmez en son girdiği zaman bile 15 Yılını kutluyorlardı Bence asla indirime girmez bu yıl şöylede bir video vardı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı