Minecraft Java Edition en fazla elmas hangi sürümde çıkar?

Hurma Ağacı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şimdi bir Survival açacağım, 1.16'dan sonra olacak 1.17'de mi, 1.18'de mi? yoksa 1.19'da mı daha fazla elmas çıkar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürümden sürüme elmas çıkma olasılıklarında herhangi bir fark yok. Fakat mountains biomunda daha fazla maden çıkma olasılığı var.

Sürümden sürüme elmas çıkma olasılıklarında herhangi bir fark yok. Fakat mountains biomunda daha fazla maden çıkma olasılığı var.
1.17'de çok fazla çıkıyordu, sonra bunu daha az yaptılar diye biliyordum, teşekkürler.

1.17 ve sonrasında elmas çıkma olasılığı arttırıldı. Derin mağaralarda gezinirseniz bulabilirsiniz.
Damarlardan bahsediyorum. Tekli çıkıyor 1.19'da genelde oynarken.

En fazla damar hangisinde peki? O da mı eşit?

1.17'de çok fazla çıkıyordu, sonra bunu daha az yaptılar diye biliyordum, teşekkürler.

Damarlardan bahsediyorum. Tekli çıkıyor 1.19'da genelde oynarken.

En fazla damar hangisinde peki? O da mı eşit?
Minecraft fandom'a göre 1.18'den sonraki(BETA SÜRÜMÜ İÇİN) Diamond %25 olasılığında daha fazla nadir bulunur olmuş. Normal minecraft java edition'ın 1.18 sürümünde 1.17 ile birebir aynı ayarlara getirilmiş. Ondan sonra da unexposed diamond ore, muhtemelen damar olmayan diamondların çıkma olasılığı arttırılmış.

Minecraft fandom'a göre 1.18'den sonraki(BETA SÜRÜMÜ İÇİN) Diamond %25 olasılığında daha fazla nadir bulunur olmuş. Normal minecraft java edition'ın 1.18 sürümünde 1.17 ile birebir aynı ayarlara getirilmiş. Ondan sonra da unexposed diamond ore, muhtemelen damar olmayan diamondların çıkma olasılığı arttırılmış.
Teşekkürler.

@Hurma Ağacı 1.17 ve sonrası daha fazla elmas çıkıyor ama tekli çıkıyor. 1.16.5 en iyisi.
Genelde 1.16.5 oynarım daha seviyorum zaten onu ama sıkıldım bir süreden sonra yine de teşekkürler :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı