B Byrk Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 RAM 8 GB Ekran kartı 850M İşlemci İ7-4710HQ Minecraft'a fabric ile giremiyorum bu hatayı veriyor. Mod olarak replay mod ve optifabric var sadece. OptiFine yerine sodium denedim yine aynı hatayı veriyor. Replay mod kullanmanın başka bir yolu var mı?
Minecraft'a fabric ile giremiyorum bu hatayı veriyor. Mod olarak replay mod ve optifabric var sadece. OptiFine yerine sodium denedim yine aynı hatayı veriyor. Replay mod kullanmanın başka bir yolu var mı?
T1xon Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 1.445 Çözümler 10 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #2 Byrk dedi: Minecraft'a fabric ile giremiyorum bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 1894595 Mod olarak replay mod ve optifabric var sadece. OptiFine yerine sodium denedim yine aynı hatayı veriyor. Replay mod kullanmanın başka bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... modlar oyun sürümü ile çakışıyor olabilir aynı sürümleri indirdiğinize emin misiniz Artı 0 Eksi
Byrk dedi: Minecraft'a fabric ile giremiyorum bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 1894595 Mod olarak replay mod ve optifabric var sadece. OptiFine yerine sodium denedim yine aynı hatayı veriyor. Replay mod kullanmanın başka bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... modlar oyun sürümü ile çakışıyor olabilir aynı sürümleri indirdiğinize emin misiniz
KS KS B Byrk Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #3 T1xon dedi: modlar oyun sürümü ile çakışıyor olabilir aynı sürümleri indirdiğinize emin misiniz Genişletmek için tıkla... Eminim ama birdaha kontrol edeyim T1xon dedi: modlar oyun sürümü ile çakışıyor olabilir aynı sürümleri indirdiğinize emin misiniz Genişletmek için tıkla... Evet hepsi 1.20.1 Artı 0 Eksi
T1xon dedi: modlar oyun sürümü ile çakışıyor olabilir aynı sürümleri indirdiğinize emin misiniz Genişletmek için tıkla... Eminim ama birdaha kontrol edeyim T1xon dedi: modlar oyun sürümü ile çakışıyor olabilir aynı sürümleri indirdiğinize emin misiniz Genişletmek için tıkla... Evet hepsi 1.20.1