Alıcı Minecraft Java Edition Hesap Tüm Bilgiler Dahil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostlar Minecraft'ın kendi sitesinden alınmış, herhangi bir sw'de kesinlikle banı olmayan ve tüm bilgilerini değiştirebileceğim hesap arıyorum. Hesabın ilk sahibi olmalısınız ve faturası da dahil güvenlik soruları, e-posta vs. tüm bilgileri vermelisiniz.

Not: Lütfen farklı sitelerden alınmış çalıntı ve ucuz olan hesapları satmaya kalkmayın. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Hocam ne kadara almayı düşünüyorsunuz?

Hocam sanal kart açabilirsiniz. Bir de Transaction ID'ye gerek olmadığını düşünüyorum ya
Hocam şifreyi unuttuğunuzda email ile yenileyemiyorsunuz. Mojang Support'a yazmalısınız ki onlar da ID, hesabın satın alındığı tarih, önceki kullanıcı adları gibi bilgileri istiyorlar.
Sanal kart var da kart geldiğinde parayı oraya aktarabiliyor muyum bilmiyorum ki.

Aaa ne olduğun bilmiyordum, önemliymiş gerçekten. Sağ olun hocam. @mburaktekin Hocam satmayı düşünüyorsanız steam ya da discorddan ekleyebilirim. Ordan konuşuruz.

Aaa ne olduğun bilmiyordum, önemliymiş gerçekten. Sağ olun hocam. @mburaktekin Hocam satmayı düşünüyorsanız steam ya da discorddan ekleyebilirim. Ordan konuşuruz.
Hocam bana kalırsa satışı yaparım da şu anda elimde Black Kart yok. Sanal kart var da sanaldan fiziksel karta para aktarılıyor mu bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…