B ByAdeniz Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #11 z0dacK dedi: Yasak olduğu için olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Napalım para yoksa öyle yapacaksın 2 yıldır sıkıntısız kullanıyorum
z0dacK dedi: Yasak olduğu için olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Napalım para yoksa öyle yapacaksın 2 yıldır sıkıntısız kullanıyorum
A AyrannN Centipat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #12 MESs¹¹ dedi: Dünya'nın en kısa fıkrası. Biraz bekleyin. E-posta ile durumu bildirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hata olarak da sipariş hatası diyor.
MESs¹¹ dedi: Dünya'nın en kısa fıkrası. Biraz bekleyin. E-posta ile durumu bildirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hata olarak da sipariş hatası diyor.
2 296367 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 704 Çözümler 5 17 Şubat 2021 #13 AyrannN dedi: Şu an kartımda var sadece sipariş hatası veriyor ve bazı yerlere baktım yoğun olduklarından yazıyor. Genişletmek için tıkla... Para gitmediyse sıkıntı yok. Başka zaman dene.
AyrannN dedi: Şu an kartımda var sadece sipariş hatası veriyor ve bazı yerlere baktım yoğun olduklarından yazıyor. Genişletmek için tıkla... Para gitmediyse sıkıntı yok. Başka zaman dene.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 17 Şubat 2021 #14 Hangi bankanın kartıyla aldınız? Hata olduysa bankanla veya Mojang ile iletişime geçip durumu belirt. Para karttan çekildi mi yoksa duruyor mu?
Hangi bankanın kartıyla aldınız? Hata olduysa bankanla veya Mojang ile iletişime geçip durumu belirt. Para karttan çekildi mi yoksa duruyor mu?
Canoktun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 1.213 Makaleler 5 Çözümler 3 17 Şubat 2021 #15 Ben de benzer sorun yaşamıştım ve sonraki gün denedim, oldu.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 17 Şubat 2021 #16 AyrannN dedi: Hata olarak da sipariş hatası diyor. Genişletmek için tıkla... Yoğunluk yaşanmış veya bir takım değişiklikler yapıyor olabilirler. Bakımdadırlar. Para çekilmediyse sorun yok. Sonra deneyin.
AyrannN dedi: Hata olarak da sipariş hatası diyor. Genişletmek için tıkla... Yoğunluk yaşanmış veya bir takım değişiklikler yapıyor olabilirler. Bakımdadırlar. Para çekilmediyse sorun yok. Sonra deneyin.
A AyrannN Centipat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #17 24099 dedi: Hangi bankanın kartıyla aldınız? Hata olduysa bankanla veya Mojang ile iletişime geçip durumu belirt. Para karttan çekildi mi yoksa duruyor mu? Genişletmek için tıkla... İninal ile satın almadımda sipariş vercektim sipariş hatadı verdi.
24099 dedi: Hangi bankanın kartıyla aldınız? Hata olduysa bankanla veya Mojang ile iletişime geçip durumu belirt. Para karttan çekildi mi yoksa duruyor mu? Genişletmek için tıkla... İninal ile satın almadımda sipariş vercektim sipariş hatadı verdi.
B ByAdeniz Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #18 296367 dedi: O hesapları satın almak benim için başkasının hakkına tecavüz etmektir. Arkadaş en doğrusunu yapmış. Genişletmek için tıkla... Herkesin cebinde 24 eouro yok Euro kaç olmuş.
296367 dedi: O hesapları satın almak benim için başkasının hakkına tecavüz etmektir. Arkadaş en doğrusunu yapmış. Genişletmek için tıkla... Herkesin cebinde 24 eouro yok Euro kaç olmuş.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 17 Şubat 2021 #19 ByAdeniz dedi: Herkesin cebinde 24 Euro yok. Euro kaç olmuş. Genişletmek için tıkla... Ama bu arkadaşın cebinde varmış, almış işte. Daha ne?
ByAdeniz dedi: Herkesin cebinde 24 Euro yok. Euro kaç olmuş. Genişletmek için tıkla... Ama bu arkadaşın cebinde varmış, almış işte. Daha ne?
A AyrannN Centipat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #20 Hepinize çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim.