B ByAdeniz Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #21 MESs¹¹ dedi: Ama bu arkadaşın cebinde varmış, almış işte. Daha ne? Genişletmek için tıkla... Tm iyi yapmış o kadar parası var diye almasına gerek yok kalan parayla farklı bir oyun daha alır.
MESs¹¹ dedi: Ama bu arkadaşın cebinde varmış, almış işte. Daha ne? Genişletmek için tıkla... Tm iyi yapmış o kadar parası var diye almasına gerek yok kalan parayla farklı bir oyun daha alır.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 17 Şubat 2021 #22 ByAdeniz dedi: Tamam iyi yapmış. O kadar parası var diye almasına gerek yok kalan parayla farklı bir oyun daha alır. Genişletmek için tıkla... Aga kusura bakma ama kes boşu. Konu bu değil. İstediğini yapabilir. Sen kendi paranla bür sürü oyun al. Problem değil. Bizi ilgilendirmez.
ByAdeniz dedi: Tamam iyi yapmış. O kadar parası var diye almasına gerek yok kalan parayla farklı bir oyun daha alır. Genişletmek için tıkla... Aga kusura bakma ama kes boşu. Konu bu değil. İstediğini yapabilir. Sen kendi paranla bür sürü oyun al. Problem değil. Bizi ilgilendirmez.
B ByAdeniz Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #23 Sefa70 dedi: Almak zorunda mı? Arkadaş tam destek almak istediği çalıntı olmayan bir hesap istemiş olması çok mu zor. Genişletmek için tıkla... Hesapların çoğu çalıntı değil uzun süre kullanılmayan hesaplar. MESs¹¹ dedi: Aga kusura bakma ama kes boşu. Konu bu değil. İstediğini yapabilir. Sen kendi paranla bür sürü oyun al. Problem değil. Bizi ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... Pp mbb mı?
Sefa70 dedi: Almak zorunda mı? Arkadaş tam destek almak istediği çalıntı olmayan bir hesap istemiş olması çok mu zor. Genişletmek için tıkla... Hesapların çoğu çalıntı değil uzun süre kullanılmayan hesaplar. MESs¹¹ dedi: Aga kusura bakma ama kes boşu. Konu bu değil. İstediğini yapabilir. Sen kendi paranla bür sürü oyun al. Problem değil. Bizi ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... Pp mbb mı?
A AyrannN Centipat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #24 Söylemeyi unuttum. Kusura bakmayın. Hesapta TL var sadece. Sitede Euro ile oluyor bir sıkıntı olmaz değil mi?
Söylemeyi unuttum. Kusura bakmayın. Hesapta TL var sadece. Sitede Euro ile oluyor bir sıkıntı olmaz değil mi?
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 17 Şubat 2021 #25 AyrannN dedi: Söylemeyi unuttum. Kusura bakmayın. Hesapta TL var sadece. Sitede Euro ile oluyor bir sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Kart o paranın değerinde TL çeker. ByAdeniz dedi: Pp MBB mı? Genişletmek için tıkla... Evet de ne alaka?
AyrannN dedi: Söylemeyi unuttum. Kusura bakmayın. Hesapta TL var sadece. Sitede Euro ile oluyor bir sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Kart o paranın değerinde TL çeker. ByAdeniz dedi: Pp MBB mı? Genişletmek için tıkla... Evet de ne alaka?
A AyrannN Centipat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #26 MESs¹¹ dedi: Hayır. Kart o paranın değerinde TL çeker. Genişletmek için tıkla... Sağ olun içim rahatladı.
MESs¹¹ dedi: Hayır. Kart o paranın değerinde TL çeker. Genişletmek için tıkla... Sağ olun içim rahatladı.
B ByAdeniz Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #27 MESs¹¹ dedi: Aga kusura bakma ama kes boşu. Konu bu değil. İstediğini yapabilir. Sen kendi paranla bür sürü oyun al. Problem değil. Bizi ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... tm Haklısınız. MESs¹¹ dedi: Hayır. Kart o paranın değerinde TL çeker. Evet de ne alaka? Genişletmek için tıkla... Merak.
MESs¹¹ dedi: Aga kusura bakma ama kes boşu. Konu bu değil. İstediğini yapabilir. Sen kendi paranla bür sürü oyun al. Problem değil. Bizi ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... tm Haklısınız. MESs¹¹ dedi: Hayır. Kart o paranın değerinde TL çeker. Evet de ne alaka? Genişletmek için tıkla... Merak.
A AyrannN Centipat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #28 Arkadaşlar Minecraft'ta eğer sipariş hatası alıyor iseniz kartı değiştirin. Bende böyle oldu. İyi günler. Bana yardım eden herkese Allah Razı Olsun.
Arkadaşlar Minecraft'ta eğer sipariş hatası alıyor iseniz kartı değiştirin. Bende böyle oldu. İyi günler. Bana yardım eden herkese Allah Razı Olsun.