Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #1 Herkese tünaydın. Yazın arkadaşlarla Minecraft bayağı gireceğiz ama oyunu daha bu hafta aldığım için pek fazla sunucu bilmiyorum. Bildiğiniz sunucuları adresleriyle birlikte atar mısınız? Not: Hypixel sunucusunu biliyorum, onu yazmanıza gerek yok.
Herkese tünaydın. Yazın arkadaşlarla Minecraft bayağı gireceğiz ama oyunu daha bu hafta aldığım için pek fazla sunucu bilmiyorum. Bildiğiniz sunucuları adresleriyle birlikte atar mısınız? Not: Hypixel sunucusunu biliyorum, onu yazmanıza gerek yok.
ThePro Kilopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 371 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #2 play.hivemc.com eu.mineplex.com Aklıma gelenler bunlar.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 7 Mayıs 2021 #3 ThePro dedi: play.hivemc.com eu.mineplex.com Aklıma gelenler bunlar. Genişletmek için tıkla... HiveMC Java sunucularını kapattı diye biliyorum.
ThePro dedi: play.hivemc.com eu.mineplex.com Aklıma gelenler bunlar. Genişletmek için tıkla... HiveMC Java sunucularını kapattı diye biliyorum.
Hyrooa Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 233 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2021 #4 türk arıyorsanız; Minecraft Türk Sunucuları yabancı ise; https://minecraft.buzz/category/fac...cVsqU7sd2lWOUHG3yaCJ2sJlrNwwp2vcaAj4kEALw_wcB Bir sürü var. Yabancı serverlerın çoğu bilindik, oynanan serverlar.
türk arıyorsanız; Minecraft Türk Sunucuları yabancı ise; https://minecraft.buzz/category/fac...cVsqU7sd2lWOUHG3yaCJ2sJlrNwwp2vcaAj4kEALw_wcB Bir sürü var. Yabancı serverlerın çoğu bilindik, oynanan serverlar.
Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #5 The Hive Java sunucusunu kapattı.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #6 SonOyuncu ve CraftRise deneyebilirsin.Türk sunucularıdır.CubeCraftta denebilirsin.
Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #7 Hyrooa dedi: Türk arıyorsanız; Minecraft Türk Sunucuları yabancı ise; Factions Minecraft Servers | The Best Factions servers in 2021 Bir sürü var. Yabancı sunucuların çoğu bilindik, oynanan sunucular. Genişletmek için tıkla... Yabacı sunucu arıyorum. Teşekkür ederim yazan arkadaşlara.
Hyrooa dedi: Türk arıyorsanız; Minecraft Türk Sunucuları yabancı ise; Factions Minecraft Servers | The Best Factions servers in 2021 Bir sürü var. Yabancı sunucuların çoğu bilindik, oynanan sunucular. Genişletmek için tıkla... Yabacı sunucu arıyorum. Teşekkür ederim yazan arkadaşlara.
ThePro Kilopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 371 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #8 Önceden oynuyordum Minecraft'ı kapanmış olabilir.