İ İsimsiz9995 Femtopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #1 Minecraft Java Edition aldığım halde Hypixel, CubeCraft gibi serverlara girmiyor, hata veriyor. İnternetten olmadığı kesin. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Minecraft Java Edition aldığım halde Hypixel, CubeCraft gibi serverlara girmiyor, hata veriyor. İnternetten olmadığı kesin. Bunu nasıl düzeltebilirim?
KS KS İ İsimsiz9995 Femtopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #11 Luna and Clara dedi: Premium hesap kullanıyor iseniz girebilirsiniz ancak Hypixel gibi serverlara. Minecraft'ın orijinal sitesinden almak daha iyi olacaktır fakat biraz pahalı. Bu yüzden biraz daha ucuza satan siteler bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... orijinal sitesinden 24 euroya aldım fakat oyunu açtığım zaman hypixele girerken failed to authenticate your connnection hatası veriyor Artı 0 Eksi
Luna and Clara dedi: Premium hesap kullanıyor iseniz girebilirsiniz ancak Hypixel gibi serverlara. Minecraft'ın orijinal sitesinden almak daha iyi olacaktır fakat biraz pahalı. Bu yüzden biraz daha ucuza satan siteler bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... orijinal sitesinden 24 euroya aldım fakat oyunu açtığım zaman hypixele girerken failed to authenticate your connnection hatası veriyor
Nowitzer Gigapat Forumun Hafızası Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.284 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #12 Oyunu kapatıp, bir süre bekledikten sonra tekrar deneyin. Ben de yaşıyordum bu sorunu. Bir süre sonra geçiyor. Artı 0 Eksi
Oyunu kapatıp, bir süre bekledikten sonra tekrar deneyin. Ben de yaşıyordum bu sorunu. Bir süre sonra geçiyor.