Minecraft Java Edition ucuza almak

Hocam bu sitelerden alınan hesaplar genelde hep çalınıyor. Ayrıca Mojang hesapları Microsoft hesaplarına geçeceği için epostasına erişemediğiniz hesapları bir süre sonra kullanamazsınız.

Ucuza satılan hesapların bir garantisi olmuyor. Her an gidebilir. Ayrıca çoğu çalınmış hesap oluyor. En iyi yol 16€ ödeyerek CD KEY olarak almak. Minecraft’ın kendi sitesinden etkinleştirme yapıyorsunuz.

Mümkünse Minecraft'ın orijinal sitesi yani minecraft.net'ten almanızı öneriyorum. Başka ucuza premium satan siteler çalıntı hesap satıyor. Gerçek bir Minecraft hesabı 220 gibi bir fiyata denk geliyor pahalı diyorsanız Minecraft for Windows 10 alabilirsiniz.

Java oynamak istiyorum ve fazla da param yok maksimum 50 falan ve arkadaşlara da alacağım o yüzden.

En iyisi 25 TL daha koyup Microsoft Store'den Minecraft for Windows 10 almak olacak.

Peki ben alsam başka hesap oluşturup sonra o hesabı arkadaşa versem o da kullansa bir sıkıntı çıkar mı dünya falan yükleyeceğim eskiden vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…