Minecraft Java Edition vs. Windows 10 Edition

JDJSI

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, sizce hangisi? Mod kuracağım. Online da oynayacağım ama Ray Tracing'i de denemek istiyorum .nadiren DualShock 4 ile de oynayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, sizce hangisi? Mod kuracağım. Online da oynayacağım ama Ray Tracing'i de denemek istiyorum .nadiren DualShock 4 ile de oynayabilirim.
Ray Tracing daha beta aşamasında. Sadece belli başlı haritalarda bu özelliği kullanabiliyorsun. Eğer mod yüklemek istiyorsan Bedrock Edition yerine Kesinlikle Java Edition öneriyorum. Ayrıca Java Edition'ın sunucu yelpazesi daha geniş. DualShock için merak etme, gamepad ile oyunu oynamanı sağlayan programlar ve modlar bulunuyor (Bu modlar sunucularda da kullanılabilir, ban yeme olasılığınız yok).

Ray Tracing daha beta aşamasında. Sadece belli başlı haritalarda bu özelliği kullanabiliyorsun. Eğer mod yüklemek istiyorsan Bedrock Edition yerine kesinlikle Java Edition öneriyorum. Ayrıca Java Edition'ın sunucu yelpazesi daha geniş. DualShock için merak etme, gamepad ile oyunu oynamanı sağlayan programlar ve modlar bulunuyor (bu modlar sunucularda da kullanılabilir, ban yeme olasılığınız yok).

Peki Java alırsam ileride Java'ya Ray Tracing gelir mi?

Java almaya karar verdim nereden alabilirim kendi sitesinde dolar üzerinden ödeme yapmamı istiyor.
Kendi sitesinden almanızı öneriyorum kesinlikle, Mail adresi değişen bir hesap bile alsanız bir süre sonra geri alınma durumu oluyor. 25 Euro civarına alabilirsiniz kendi sitesinden. Siz Kredi kartı ile satın alırken zaten otomatik olarak kur Türk Lirasına değişecektir.

Kendi sitesinden almanızı öneriyorum kesinlikle, mail adresi değişen bir hesap bile alsanız bir süre sonra geri alınma durumu oluyor. 25 Euro civarına alabilirsiniz kendi sitesinden. Siz kredi kartı ile satın alırken zaten otomatik olarak kur Türk lirasına değişecektir.

Java aldım ama sunuculara girmek istediğimde 'çok oyunculu devre dışı bırakıldı' diyor ne yapabilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı