Nowitzer Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.443 Makaleler 42 Çözümler 29 19 Ocak 2024 #11 Asrevya dedi: Tikfinity'deki IP'den girdim servere. Genişletmek için tıkla... Tikfinity ne bilmiyorum yayın platformu galiba ama sunucu sahibinin açması lazım kendi başınıza açamazsınız.
Asrevya dedi: Tikfinity'deki IP'den girdim servere. Genişletmek için tıkla... Tikfinity ne bilmiyorum yayın platformu galiba ama sunucu sahibinin açması lazım kendi başınıza açamazsınız.
Asrevya Hectopat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #12 Nowitzer dedi: Tikfinity ne bilmiyorum yayın platformu galiba ama sunucu sahibinin açması lazım kendi başınıza açamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sunucunun .bat ı bende şu an op kullanıcı adı yazdım çözdüm teşekkürler.
Nowitzer dedi: Tikfinity ne bilmiyorum yayın platformu galiba ama sunucu sahibinin açması lazım kendi başınıza açamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sunucunun .bat ı bende şu an op kullanıcı adı yazdım çözdüm teşekkürler.