Minecraft Java Edition'u alınca Minecraft Windows Edition bedava mı geliyor?

XjestoTR

Hectopat
Minecraft Java Edition'u alınca Minecraft Windows Edition bedava mı geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 31 Mayıs 2017'de Java Edition'u sitesinden aldım. Eğer varsa Microsoft Edition keyi nasil bulabilirim.

Pardon hemen cevap yazamadım 1 saatlik ceza aldım. Her neyse madem öyle oluyor Minecraft Java Edition neden daha ucuz? Hem ben 1 saat önce alsam Minecraft Java aditionu gene de Minecraft Windows 10 ediitionu alabilir miyim? Yoksa bunun için bir şey mi yapmam lazım?

Ben 31 Mayıs 2017'de Java Edition'u sitesinden aldım. Eğer varsa Microsoft Edition Key'i nasil bulabilirim.

Bunla ilgili o kadar çok video var ki birini izlersen anlarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 31 Mayıs 2017'de Java Edition'u sitesinden aldım. Eğer varsa Microsoft Edition keyi nasil bulabilirim.
Şurayı kontrol edin.

Arkadaşlar, yanlış bilgilendirme yapmayın. Java Edition alırsanız Windows 10 Edition ücretsiz falan gelmiyor. O kampanya sadece eski oyunculara özel bir kampanya. Windows 10 Edition çıktığı gün halihazırda bir Minecraft hesabınız vardıysa size kod veriyorlardı. Şu an kimseye kod verilmiyor. Oyunu ayriyetten satın almanız gerekiyor.

ben baktım kendi hesabımda 18 mart 2014 de almışım ama ozaman windows 10 kullanmıyordum nasıl alabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…