Realyes Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 15 Eylül 2023 #1 Elimde tuttuğum eşya çok büyük ya da çok sağa kaymış gözüküyor. Daha küçük ya da daha solda olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Texture pack ile yapılıyordu diye biliyorum.
Elimde tuttuğum eşya çok büyük ya da çok sağa kaymış gözüküyor. Daha küçük ya da daha solda olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Texture pack ile yapılıyordu diye biliyorum.
6 654456 Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 2.144 Çözümler 9 15 Eylül 2023 #2 Eldeki eşyanın mesafesi değişiyor mu emin değilim ancak fov ayarını değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 15 Eylül 2023 #3 Standart texture packte böyle değil miydi zaten? 10 yıldır oynuyorum Minecraft ama aklımda böyle kalmış.
Standart texture packte böyle değil miydi zaten? 10 yıldır oynuyorum Minecraft ama aklımda böyle kalmış.
Realyes Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 15 Eylül 2023 #4 654456 dedi: Eldeki eşyanın mesafesi değişiyor mu emin değilim ancak fov ayarını değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fov en yüksekte. ktskn dedi: Standart texture packte böyle değil miydi zaten? 10 yıldır oynuyorum Minecraft ama aklımda böyle kalmış. Genişletmek için tıkla... Eğer böyleyse neden çok büyük yapmışlar? Daha küçük halinin texture Pack'i sizde varsa atabilme şansınız var mı hocam.
654456 dedi: Eldeki eşyanın mesafesi değişiyor mu emin değilim ancak fov ayarını değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fov en yüksekte. ktskn dedi: Standart texture packte böyle değil miydi zaten? 10 yıldır oynuyorum Minecraft ama aklımda böyle kalmış. Genişletmek için tıkla... Eğer böyleyse neden çok büyük yapmışlar? Daha küçük halinin texture Pack'i sizde varsa atabilme şansınız var mı hocam.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.746 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #5 Monitör çözünürlüğü ile alakalı bir durum.