Arkadaşım PreBurada sitesinden altın hesap almıştı bana. 8 TL gibi bir fiyatı var altın hesabın. Sadece E Posta'sı değişmiyor. Aldıktan sonra hemen verdiler hesabı. 1 yıl geçti hala kullanıyorum. Skin, isim, şifre değişiyor. Hypixel bana banlı geldi fakat arkadaşıma bansız geldi. Ben banımı açtırdım şuan gayet güzel oynuyorum. Fakat alacaksanız orada da belirteceği gibi şifresini hemen değiştirmeyin. Ben ertesi gün değiştirdim. Niye bilmiyorum ama siz yine de garanti olsun diye bir kaç saat bekleyip değiştirin.
Tam olarak şöyle mi? 'Gus #7214' Ve ben şu an istek gönderemem adım 'Müziki Hocami İnsafsızi' etiketi bilmiyorum yani bu addan başkasına hesap vermeyin.
Tam olarak şöyle mi? 'Gus #7214' Ve ben şu an istek gönderemem adım 'Müziki Hocami İnsafsızi' etiketi bilmiyorum yani bu ad dan başkasına hesap vermeyin.