Emirxds Yoctopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #1 Merhaba Minecraft titan Launcher kullanıyordum. Bilgisayarıma format attırdım. Java'yı güncellesemde bir Java istinası oluştu diyor. Ne yapmam lazım? Window 7'den 8'e geçtim.
Merhaba Minecraft titan Launcher kullanıyordum. Bilgisayarıma format attırdım. Java'yı güncellesemde bir Java istinası oluştu diyor. Ne yapmam lazım? Window 7'den 8'e geçtim.
ertfjk123 Hectopat Katılım 12 Nisan 2018 Mesajlar 22 24 Haziran 2021 #2 Ekran kartını güncelledin mi? Formattan sonra güncellemen gerekiyor. Artı -3 Eksi
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 24 Haziran 2021 #3 Bilgisayarınızda Java'yı kaldırıp, sitesinden en güncel sürümünü indirin. Artı -1 Eksi
KS KS Emirxds Yoctopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #4 RainbowwOnSky dedi: Bilgisayarınızda Java'yı kaldırıp, sitesinden en güncel sürümünü indirin. Genişletmek için tıkla... downloading java installer yeri geliyor hata veriyor ertfjk123 dedi: Ekran kartını güncelledin mi? Formattan sonra güncellemen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Bilgisayarınızda Java'yı kaldırıp, sitesinden en güncel sürümünü indirin. Genişletmek için tıkla... downloading java installer yeri geliyor hata veriyor ertfjk123 dedi: Ekran kartını güncelledin mi? Formattan sonra güncellemen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... evet
BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 24 Haziran 2021 #5 Emirxds dedi: downloading java installer yeri geliyor hata veriyor Genişletmek için tıkla... Hatanın fotoğrafını atar mısınız. Emirxds dedi: downloading java installer yeri geliyor hata veriyor evet Genişletmek için tıkla... Minecraft Java hatası Minecraft'ta kuzenle beraber survival oynamak istiyoruz fakat her şey doğru olmasına rağmen hata veriyor giremiyoruz. Hamachi kullanıyoruz, Java son sürüm ve güvenlik duvarları kapalı ama yine de oyun Java hatası veriyor. Sebebi ne olabilir ? www.technopat.net 8 hatalı galiba olmuyormuş. Artı 0 Eksi
Emirxds dedi: downloading java installer yeri geliyor hata veriyor Genişletmek için tıkla... Hatanın fotoğrafını atar mısınız. Emirxds dedi: downloading java installer yeri geliyor hata veriyor evet Genişletmek için tıkla... Minecraft Java hatası Minecraft'ta kuzenle beraber survival oynamak istiyoruz fakat her şey doğru olmasına rağmen hata veriyor giremiyoruz. Hamachi kullanıyoruz, Java son sürüm ve güvenlik duvarları kapalı ama yine de oyun Java hatası veriyor. Sebebi ne olabilir ? www.technopat.net 8 hatalı galiba olmuyormuş.
KS KS Emirxds Yoctopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #6 BayDonut dedi: mısınız Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 20210624_220028.jpg 266 KB · Görüntüleme: 56 Artı 0 Eksi