Bana çok değişik bir yöntem lazım, aklınıza gelebilecek her şeyi denedim. Yardım edin lütfen böyle. Java'nın içine falan girip kod yazmaya bile hazırım.
Ceza aldığım için erken cevap veremedim pardon 4 GB RAM Intel HD 4000 bir de Intel Core Duo 2 1.60 GHz var oyunum orijinal değil ama bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum bir de OptiFine'da kurdum ayarlaru Full düşürdüm peki siz grafik kalitesini 720P yapmışsınız onu nasıl ayarlayabilirim belki o yüzdendir bu arada eğer size erken cevap veremessem büyük ihtimal bu yazıdan ceza almışımdır.
Ben bir ara FPS artırabilecek texturepack arıyordum onu indirince artı kaç FPS aldın acaba bir de ben oyunun kalitesini nasıl ayarlayabilirim mesela 720P gibi.
Hocam korsanın etkisini bilemem. Ayarlara girin, oradan görüntü ayarlarına girin. Orada diğer seçeneği olması lazım. Orada görüntü kalitesi vardır. 1920x1080 vs. diye. Oraya tıklayarak 480 ve ya 720 ye kadar getirin ve tamam deyin.
Hocam korsanın etkisini bilemem. Ayarlara girin, oradan görüntü ayarlarına girin. Orada diğer seçeneği olması lazım. Orada görüntü kalitesi vardır. 1920X1080 vs. diye. Oraya tıklayarak 480 veya 720'ye kadar getirin ve tamam deyin.
Bana çok değişik bir yöntem lazım, aklınıza gelebilecek her şeyi denedim. Yardım edin lütfen böyle. Java'nın içine falan girip kod yazmaya bile hazırım.