G GovernorF1 Decapat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 YouTuber'lar hangisini kullaniyor? CubeCraft veya Hypxel oynayacagım. Sistem iyi. PC için hangisi?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #2 GovernorF1 dedi: YouTuber'lar hangisini kullaniyor? CubeCraft veya Hypxel oynayacagım. Sistem iyi. PC için hangisi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın düşük perofrmansı varsa bedrock, mod falan kuracaksanız Java.
GovernorF1 dedi: YouTuber'lar hangisini kullaniyor? CubeCraft veya Hypxel oynayacagım. Sistem iyi. PC için hangisi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın düşük perofrmansı varsa bedrock, mod falan kuracaksanız Java.
eyre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 25 Ağustos 2021 #3 CubeCraft ve Hypixel oynayacaksanız Java Edition satın almalısınız.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 25 Ağustos 2021 #5 Kesinlikle Java.
Gloin oğlu Gimli Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 634 25 Ağustos 2021 #6 Kesinlikle Java Edition. Optimizasyon dışında her yönüyle daha iyi. Ayrıca Hypixel sadece Java Edition'da.
Kesinlikle Java Edition. Optimizasyon dışında her yönüyle daha iyi. Ayrıca Hypixel sadece Java Edition'da.
Fatieh Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 718 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #7 Ben hep java oynadım. Genelde java daha popüler diye biliyorum. Ama cross play ile konsoldaki arkadaşlarınızla falan oynayacaksanız Bedrock.
Ben hep java oynadım. Genelde java daha popüler diye biliyorum. Ama cross play ile konsoldaki arkadaşlarınızla falan oynayacaksanız Bedrock.
qelos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 25 Ağustos 2021 #8 Hypxel gibi sunucular Java sürümünde çalışıyor diye biliyorum. Ayrıca en fazla mod desteği vs. de Java sürümünde var. En fazla kullanıcı da Java sürümünde var. İlk versiyonlar ve snapshotlar da Java'ya çıkıyor. Kısaca Java
Hypxel gibi sunucular Java sürümünde çalışıyor diye biliyorum. Ayrıca en fazla mod desteği vs. de Java sürümünde var. En fazla kullanıcı da Java sürümünde var. İlk versiyonlar ve snapshotlar da Java'ya çıkıyor. Kısaca Java
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #9 qelos dedi: Hypxel gibi sunucular Java sürümünde çalışıyor diye biliyorum. Ayrıca en fazla mod desteği vs. de Java sürümünde var. En fazla kullanıcı da Java sürümünde var. İlk versiyonlar ve snapshotlar da Java'ya çıkıyor. Kısaca Java Genişletmek için tıkla... İlk sürümler Bedrock Edition'a çıkıyor.
qelos dedi: Hypxel gibi sunucular Java sürümünde çalışıyor diye biliyorum. Ayrıca en fazla mod desteği vs. de Java sürümünde var. En fazla kullanıcı da Java sürümünde var. İlk versiyonlar ve snapshotlar da Java'ya çıkıyor. Kısaca Java Genişletmek için tıkla... İlk sürümler Bedrock Edition'a çıkıyor.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 911 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #10 @GovernorF1 RTX ekran kartınız var ise bedrock yok ise Java.