Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 26 Mart 2021 #21 Nemai dedi: RTX kartınız var ise alınabilir ancak daha yolun başında o. Zaten çok bir olayı da yok. Java'da da shaderlar var. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmediğimden soruyorum Laptopa RTX takılır mı?
Nemai dedi: RTX kartınız var ise alınabilir ancak daha yolun başında o. Zaten çok bir olayı da yok. Java'da da shaderlar var. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmediğimden soruyorum Laptopa RTX takılır mı?
AcarCnr Megapat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Tashkent, Uzbekistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 26 Mart 2021 #22 Windows Adam dedi: Ama Windows 10 da RTX var. Genişletmek için tıkla... Sadece hazır yerlerde RTX açılıyor. Bende RTX ile oynamak için aldım ama maalesef sadece gezebiliyorsun. Çok bir olayı yok yani.
Windows Adam dedi: Ama Windows 10 da RTX var. Genişletmek için tıkla... Sadece hazır yerlerde RTX açılıyor. Bende RTX ile oynamak için aldım ama maalesef sadece gezebiliyorsun. Çok bir olayı yok yani.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #23 AcarCnr dedi: Sadece hazır yerlerde RTX açılıyor. Bende RTX ile oynamak için aldım ama maalesef sadece gezebiliyorsun. Çok bir olayı yok yani. Genişletmek için tıkla... Geliştirilme aşamasında sanırım.
AcarCnr dedi: Sadece hazır yerlerde RTX açılıyor. Bende RTX ile oynamak için aldım ama maalesef sadece gezebiliyorsun. Çok bir olayı yok yani. Genişletmek için tıkla... Geliştirilme aşamasında sanırım.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.185 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #24 Fischerk dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum Laptopa RTX takılır mı? Genişletmek için tıkla... RTX'li laptoplar var evet. Yükseltme yaparak alınabilir RTX kart ancak bazı laptoplar hepsi birleşik oluyor. Aşırı pahalıya patlayabilir.
Fischerk dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum Laptopa RTX takılır mı? Genişletmek için tıkla... RTX'li laptoplar var evet. Yükseltme yaparak alınabilir RTX kart ancak bazı laptoplar hepsi birleşik oluyor. Aşırı pahalıya patlayabilir.
2 296367 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 704 Çözümler 5 26 Mart 2021 #25 Java tabii ki. Ben aldım ve parasını cidden hakediyor.
jusbeprophet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 1.262 Makaleler 7 Çözümler 10 26 Mart 2021 #26 Xbox, PlayStation, Android, IOS, Nintendo Switch'den oynayacak arkadaşın varsa Win10 edition al. Sadece bilgisayardan oynayacak arkadaşların varsa ve ya tek oynayacaksan Java'yı tercih etmen daha mantıklı. Üstelik Java'da daha fazla sunucu var.
Xbox, PlayStation, Android, IOS, Nintendo Switch'den oynayacak arkadaşın varsa Win10 edition al. Sadece bilgisayardan oynayacak arkadaşların varsa ve ya tek oynayacaksan Java'yı tercih etmen daha mantıklı. Üstelik Java'da daha fazla sunucu var.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #27 Hmm tamam ben gidiyorum siz isterseniz yazın.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 26 Mart 2021 #28 Windows Adam dedi: Minecraft Java mı Windows 10 mu? Genişletmek için tıkla... Net java.